- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég tettem fel - rengeteg disztro kipróbálása után - az LMDE-Cinnamon 32bites-t 686-pae kernellel a 2magos cpuhoz és eddig nagyon szimpatikus, szép, stabil rendszer, azért lenne pár kérdésem hátha még jobbá lehetne tenni:
1. Cinnamon-ban hogy tudnám a mate kurzortémat ráerőltetni, hiába van beállítva, dmz-t használja, MATE-ben megjegyzi
2. Ati4870 HD video gyorsításhoz fel kéne tenni az fglrx drivert gondolom, csak a maya-t szétbarmolta, ti hogy oldjátok ezt meg vagy melyik csomagokat kellene felrakni synapticból ami nem okoz problémákat
3. wifi link quality 65, óra mellett 90 ez W7-el 90-100, windriverrel jobb lenne?
4. beányazott youtube flash videon operával nem lehet átgörgetni, másik gépen kiegek nélkül meg jó, de letiltottam mind az sem segített
5. éjjel bekapcsolt már 2x a gép ha linuxból állítom le, winnél nem, biosban most kikapcsoltam a ringet, pme-t, kiváncsi vagyok azután is felébreszti-e valami
6. local time-ot hogy lehetne beállítani, hogy a win ne -2 órát mutasson
7. FF fejléc eltüntetése mint a win verzióban
8. Opera görgetés megnövelése az alap 3 sorról, mert nekem nagyon lassú így
9. alap alkalmazások beállítást nem veszi figyelembe, totemet ezért leszedtem és cajába bepipáltam mivel nyissa meg a fájlokat
10. melyik commander tud fájl társítást, gnomeban nem találtam
11. MATE-ben a gonome kompozit mód bugzik: nincs tálca árnyék, mintmenü elsőre nem jelenik meg, viszont kell a dockyhoz és szebbek úgy az ablakokEgyelőre ennyi
Mikor jön az update5? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest