Hirdetés
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
A script-es topikokban nincs nagy mozgás, ráadásul Mint specifikus a probléma ezért itt teszem fel a kérdést. Gyártottam egy bash scriptet, amit rendszerindításkor - vagyis bejelentkezés után - szeretnék futtatni. A script-ben mindössze egy espeak parancs van, ami hangosan üdvözli a felhasználót, és figyelmezteti ilyen-olyan határidős tevékenységekre.
A gondom az, hogy nem tudom a scriptet automatikus indítással működésre bírni. Kapott futtatás jogot és parancssorból indítva jól működik, de ha GUI-n hozzáadom az automatikus indításhoz, akkor nem történik semmi. A rendszer Mint Xfce. Ami furcsa, hogy ha átteszem a scriptet a másik notira ahol Mint KDE fut, ott ugyanezzel az eljárással működik a dolog. Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon