Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben kiderült, hogy azért nem tudtam bizonyos screenshotokat olvasni windows alól, mert kettőspont volt a fájlnévben, amit win nem enged meg. Időközben elképzelhető, hogy tákoltak valamit a screenshot készítőn, mert most alulvonás van ugyanott Mint+Cinnamon alól. Ami nagyon fura, hogy ubuntu 15-nél is jelentkezett ugyanez, amikor a telepítőről csináltam screenshotot, de ott csak az első képnél, a továbbiaknál már nem. Lehet, hogy a telepítő automatikusan frissítette magát menet közben vagymi? Nehezen tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest