- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
devil-k #3600 üzenetére
Tegnap este szenvedtem én is ezzel a problémával. Teljesen kezdő linuxos vagyok.
Amit kihámoztam hogy a win10 (nekem ez van fenn) beállításai szerint a leállítás gombra csak látszólag állt le a win. Valójában csak hibrid alvás üzemmódba került. A win energiagazdálkodási beállításokban a speciális beállítások részben ki kellet kapcsolnom a hibrid alvás lehetőséget és a hibernálást is kikapcsoltam. Utána már simán engedte a linux az ntfs hozzáférést.
A windows eltávolítása előtt nálad valószínű hogy a hibrid alvás/hibernálás volt a kikapcsolás, amit az ntfs partíció megjegyzett és ezért nem enged be most linux alól.
A megoldást sajnos nem tudom. Talán egy win újratelepítése, beállítása a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tenisz topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 2042
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged