Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Próbaképp feltelepítettem a Linux Mint 13 Cinnamon 32 bites változatát. Eddig nincs is gond. Viszont egyszerűen nem tudom az (DSL) internetet beállítani rajta! Jó, ez mindig nagyon nyögvenyelős volt linux alatt, de valahogy előbb-utóbb mindig összehoztam. Most egyszerűen nem sikerül. Próbáltam Network managerrel (ezzel egyébként elég rosszak a tapasztalataim, ha működik is gyakran eldobálja a netet vagy elfelejti a beállításokat), ott a Wired van alapból, de ha a + jelre kattintok hogy újat hozzáadjak a választható protokollok között nincs DSL! Ha valaki megtalálta hogy lehet előhozni, írja már le legyen szíves!
Én általában inkább a pppoeconf-fal szoktam beállítani a netet, az általában működik. Most viszont valamiért nem! Úgy tűnik beolvassa a szükséges akármi.so fájlt és létrehozná a kapcsolatot, de gyakorlatilag mégsem működik. Találkozott valaki a jelenséggel vagy sikerült DSL kapcsolatot beállítania?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Sweet.tv - internetes TV
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon