Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Próbaképp feltelepítettem a Linux Mint 13 Cinnamon 32 bites változatát. Eddig nincs is gond. Viszont egyszerűen nem tudom az (DSL) internetet beállítani rajta! Jó, ez mindig nagyon nyögvenyelős volt linux alatt, de valahogy előbb-utóbb mindig összehoztam. Most egyszerűen nem sikerül. Próbáltam Network managerrel (ezzel egyébként elég rosszak a tapasztalataim, ha működik is gyakran eldobálja a netet vagy elfelejti a beállításokat), ott a Wired van alapból, de ha a + jelre kattintok hogy újat hozzáadjak a választható protokollok között nincs DSL! Ha valaki megtalálta hogy lehet előhozni, írja már le legyen szíves!
Én általában inkább a pppoeconf-fal szoktam beállítani a netet, az általában működik. Most viszont valamiért nem! Úgy tűnik beolvassa a szükséges akármi.so fájlt és létrehozná a kapcsolatot, de gyakorlatilag mégsem működik. Találkozott valaki a jelenséggel vagy sikerült DSL kapcsolatot beállítania?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motoros topic
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Robogó, kismotor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest