Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
egy kérdésem lenne, amire nem igazán találtam választ eddig. egy ideje megy a gnome változata a mintnek a gépen. ami hiányzik hogy a felső menüt teljesen testre tudjam szabni...
feltettem "pár" számomra fontos ikont, időjárás, netsebesség, proci, memóriafigyelő, stb (ha mindet bekapcsolom kb középig mennek ki, és jobbra kilóg a vége...). a gond, hogy nem tudom a sorrendjüket állítani, se a pozíciót. és ez nagyon tud zavarni. van erre valami megoldás? plussz az advanced settings menüben végignyálaztam hogy ki lehet e szedni a bal oldalon található "ikont" ami a fókuszban lévő programot mutatja (nincs rá szükségem, egyébként se látom értelmét) de semmit nem találtam... a legjobb az lenne ha lent megmaradna a tálca a progikkal, fent pedig szabadon mozgathatnám a telepített kijelzőket, kapcsolókat, stb...
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest