-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
rum-cajsz #216 üzenetére
Úgy tudom, hogy már készítettek multiplatform vírust. Persze az csak koncepció volt nem igazi kártevő.
Egyébként akkor az nem létezik, hogy egy windowsos vírust véletlenül letöltök mondjuk pdf állományba kódolva és ez az én rendszeremen ugyan inaktív, de winen már kártékony?#215: azért én tüsszentéskor inkább a szám elé teszem a kezem
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest