- Milyen monitort vegyek?
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
ez a mellé telepítés jó lenne, a leírásba is ezt ajánlja, de nekem ilyen lehetőség nincs. Én úgy akartam telepíteni, hogy elindítom DVD-ről a 64 bitest. Bejön egy idő után az asztal és ott van az asztalon egy ikon, hogy Linux Mint telepítése. Jaj, de most világosodtam meg. Szerintem azért nem ajánlja fel, mert Linuxból a 64-est szedtem le, win7-ből meg 32-es van fent. Na majd kipróbálom a Linuxot is 32-be, mert itt lehet a bibi, hogy 32-es win mellé nem lehet feltenni 64-es Mintet.
-
-
rum-cajsz
őstag
"de elbújhatnak és később gondot okozhatnak mondjuk egy linux-win közti pendrive-os adatcserénél... javítsatok ki ha tévednék"
Ha ez megvalósulna, azzal megjelennének a multiplatformos vírusok.
Ez, a programozási ismereteim szerint elég nagy kihívás lenne.
Csak egyféle, valós kártevőt tudok elképzelni, ami a böngésződben fut, de ott meg csak úgy lehetséges, ha valami fertőzött kiegészítőt telepítettél fel.
De én nem akarok senkit lebeszélni a víruskeresőről, használja nyugodtan, ha attól jobban alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged