Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymya
csendes tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok Linux alapú rendszerek terén, ezért egy kis segítségre volna szükségem levelezőklienssel kapcsolatban. Azért ide írok, mert efféle topikot nem találtam, és Linux Mint-et használok.
Claws-ot szeretnék beüzemelni kettő fiókkal, sikerült is beállítgatnom, de valamiért nem tölti le a régi/olvasott maileket. Az újakat simán leszedi, küldés is megy, szóval efféle beállítás gond nem lehet.
Próbáltam letörölni, aztán újra feltenni, többször újrakonfiguráltam a postafiókokat is, de akkor sem változott semmi.
Van esetleg valami tippetek, hogyan tudnám letölteni a régi maileket is? Nem találok semmi infot ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon