Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Még mindig szívja a véremet a Mint Cinnamon...
Elrendezem az asztalon az ikonokat úgy, ahogy szeretném, mindenféle rendezés ki van kapcsolva, de ennek ellenére szinte minden bejelentkezés után (alvásból ébredés, felhasználóváltás) egy kicsit átpakolja őket. Ráadásul nem is mindig ugyanúgy, és egymásra pakol több ikont is, sőt képes olyan helyre tenni ikont, ami nem is esik rácspontra! Szuper...
Frissen telepített 22.1 volt a gépemen - ezt csinálta. Frissítettem 22.2-re - maradt a hiba. Ma éppen meg akartam írni ezt a kérdést, de gondoltam egye fene, újratelepítem frissen 22.2-vel - a hiba maradt! Újratelepítéskor (a 22.1- is így került fel, és most a 22.2 is) csak adatokat mentek, a home partíciót formázom, és mindent újra beállítok, szóval nem írok felül beállításokat, főleg nem különböző verzióknál.
Szerintetek???
Rohadt idegesítő, de nem találok megoldást a neten sem (vagy rosszul keresek) , és itt is kérdeztem már talán 2x is, de nem lett meg az oka... Hátha azóta valaki belefutott és megoldotta, vagy véletlenül olvasott valamit valahol.
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alternatív kriptopénzek - Raptoreum bányászat (CPU)
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- One mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon