Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig hasznosak!
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Rowon