Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig hasznosak!
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Alienware 17r4 olvass
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Rowon