- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
growler #14364 üzenetére
Igen, ez jó módszer, ha be van állítva a mentés.
(Most már be van...)
Offtopik, de gondoltam (homo kíváncsikusz) kipróbálom milyen az új Ubuntu és az Ubuntu Cinnamon. Egyelőre csak az Ubuntura volt idő, de rögtön el is bizonytalanodtam.
Csináltam helyet a gépen és telepítettem. Kicsit trükközni kellett, hogy még véletlenül se írja felül a GRUBot, de megoldható. Első meglepetés, hogy a secure bootot nem tudta kezelni, ami meglepő, mert a Mint simán. A második meglepetés, hogy kb. 1 perccel a belépés után, mielőtt még érdemben ki tudtam volna próbálni, elkezdett crash reportokkal bombázni, egyre gyakrabban, majd 5 perc görcsölés után Windowsnak képzelte magát, befordult és lefagyott, csak a power off segített.
Azért majd az Ubuntu Cinnamonnak is adok egy esélyt, az még a 22.04-es.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest