Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Szia,
a mimeapps.list szerkesztése működött, ott átírtam xreader-re és működik is köszi
Az a fura, hogy a jobbb gombos kattintásnál nem tudom sem az " elfelejt " sem a másik kiválaztása nem működik valamiért. Hozzá tudom adni az alternatívákhoz az xreadert, de alapértelmezetté nem tudom tenni. Ahogy átírtam a file-t, természetesen ez lett az alapértelmezett
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Mivel dummy package, gondolom kb semmit nem csinál ... ha eltávolítom, ugyanúgy fent marad
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Rowon