Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerencsére városi gyerek voltam, de rohadt kicsi voltam, mikor száműztek egy igazi faluba pár hétre, utána meg bekerültünk nevelőfater családja okán falusi környezetbe, igaz végig városban éltem. Szóval nekem ezek a mezei munkák nagyrészt elkerültek, de nem eléggé, például pótkocsis IFA trágyát kellett hozni a dohányföldre meg hasonlók....bloááá
Ja és ezek a nagyszerű saját borok, tyűűű azannya, azok milyen rettenetesek tudtak lenni.
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest