Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerencsére városi gyerek voltam, de rohadt kicsi voltam, mikor száműztek egy igazi faluba pár hétre, utána meg bekerültünk nevelőfater családja okán falusi környezetbe, igaz végig városban éltem. Szóval nekem ezek a mezei munkák nagyrészt elkerültek, de nem eléggé, például pótkocsis IFA trágyát kellett hozni a dohányföldre meg hasonlók....bloááá
Ja és ezek a nagyszerű saját borok, tyűűű azannya, azok milyen rettenetesek tudtak lenni.
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Assetto Corsa Rally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna!
Rowon