Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    I5-2500K-ból van asszem kb. 150 darabnyi

    Faja, már épp kezdtelek volna sajnálni! :D Gondolom valamennyi memóriát is dobálnak hozzád meg az apró, csak elleszel ezekkel. Inkább az összeépítés a nyűgös, de lehet csak nekem az. :U

    (#13257) Frawly

    Te tudod, engem zavarna, hogy szutykok futnak a háttérben, meg mentegetnek ilyen-olyan mappába, sunyi módon, meg erőforrásokat lekötnek.

    Az erőforrás része tényleg csak téged zavar, a háttérben futás sunyin engem is zavarna, de itt ilyenekről szó sincs, ami nyíltan előugrik, hogy nesze kezdő, állítsd be, azzal sincs gondom. A Timeshiftre eleinte sokan sivalkodtak, hogy csak akkor engedi az install folyamatot, ha használjuk, de ez sem volt így.

    Precision M4700 lesz a bivalyagyonütő gép, látod az UEFI kipróbálásra nem is gondoltam, lehet jobb lesz ebből a szempontból, mint a HP. A VGA elég izmos benne szerintem, elég durva folyamatos rendereléseket csinált évekig, de majd meglátjuk. HP 8560w-ben találkoztam nVidia VGA-val, de kevés időm volt vele szuttyogni, azt se tudom zárt vagy nyílt driver maradt rajta végül, de 2 éve nyúzzák filmekkel is, elég izmos ahhoz, hogy észre se vegye, mi hajtja.
    Ha rajtam múlna, nyilván AMD-t vennék, de ez csak úgy meg lesz örökölve és ha megismerkedem az UEFI-vel meg az nVidiával, talán újra érdekelni kezd a Linux. ;]

Új hozzászólás Aktív témák