Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak örülök, ha segíteni tudok valakinek, neki is pozitív a dolog meg nekem is, mivel laikusként nulláról kezdtem anno, azzal én is folyamatosan tanultam, ha valaki felvetett egy problémát és én rácuppantam, hogy ez érdekel, oldjuk meg! Mivel folyamatosan változnak a disztrók is, így ha én aktívan segítek, azzal mindig benne maradok az aktuális vérkeringésben, mivel szinte mindig utána olvasok mindennek és ezalatt olyan infókat is felcsippentek, amik ilyenkor szembejönnek.

Ha passzívvá tesznek, akkor az ismereteim is passziválódnak hamar, nem jó ez senkinek. No de látom mióta eltakarodtam a Kezdőből, szinte kivirult a topik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- DJI topic
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon