Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak örülök, ha segíteni tudok valakinek, neki is pozitív a dolog meg nekem is, mivel laikusként nulláról kezdtem anno, azzal én is folyamatosan tanultam, ha valaki felvetett egy problémát és én rácuppantam, hogy ez érdekel, oldjuk meg! Mivel folyamatosan változnak a disztrók is, így ha én aktívan segítek, azzal mindig benne maradok az aktuális vérkeringésben, mivel szinte mindig utána olvasok mindennek és ezalatt olyan infókat is felcsippentek, amik ilyenkor szembejönnek.

Ha passzívvá tesznek, akkor az ismereteim is passziválódnak hamar, nem jó ez senkinek. No de látom mióta eltakarodtam a Kezdőből, szinte kivirult a topik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon