-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a /home-ban lévő konfig fáljokat ments le valahová, az a biztos. Nem kell Timeshift se, csak egy mappába átmásolod és ha beüt a ménkő, az új telepítés azonos konfigjait felülírod. Én szeretem az új szűz rendszeren újra elvégezni a szokott beállításokat, igaz évről-évre kevesebb program van fenn, így nem olyan vészes a dolog.
(#12486) Frawly
Ha így folytatod, rollingon kötsz ki a végén, ha majd egyszer rájössz, hogy Cinmanó meg a szokásos témáid, programjaid azokra is simán feltehetők
Ha közel olyan jól, stabilan fog majd egyszer működni a rolling nálam is, mint a beta Mint Cinnamon ztóbbi időben, akkor jó nekem a rolleres disztró is.
Egyébként talán már 18-cal kezdődően így használom a Mint-et, hogy azonnal felrakom a betat és amikor kijön a stabil, nekem már arra van frissülve, nem volt még gondom ezekkel.
miért feltétlenül csak AC3-ra jó konvertálni
miért kell ehhez SeleneEgyszerűen egyszer ezzel oldottam meg a konvertálást és azóta pikkpakk megy így és lusta vagyok másokkal bíbelődni. Ugyanaz, mint a Cinnamonnal is, bloat nagyon, de már rutinból kattintok párat és kész a dolog. Sose fejlődők persze, de az ilyeneket azonnal akarom letudni, így aztán, ha valamit már megtanultam, azt nem adom.
Handbrake nem kell, Windowson azt használtam. FFmpeg parancsait meg oly ritkán használom/nám, hogy mindig meg kéne keresgélni. Párszor pedig használtam már, például felirat ráégetésre és tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest