Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz K0zm0 #12485 üzenetére

Azért a /home-ban lévő konfig fáljokat ments le valahová, az a biztos. Nem kell Timeshift se, csak egy mappába átmásolod és ha beüt a ménkő, az új telepítés azonos konfigjait felülírod. Én szeretem az új szűz rendszeren újra elvégezni a szokott beállításokat, igaz évről-évre kevesebb program van fenn, így nem olyan vészes a dolog.

(#12486) Frawly

Ha így folytatod, rollingon kötsz ki a végén, ha majd egyszer rájössz, hogy Cinmanó meg a szokásos témáid, programjaid azokra is simán feltehetők

Ha közel olyan jól, stabilan fog majd egyszer működni a rolling nálam is, mint a beta Mint Cinnamon ztóbbi időben, akkor jó nekem a rolleres disztró is. :K

Egyébként talán már 18-cal kezdődően így használom a Mint-et, hogy azonnal felrakom a betat és amikor kijön a stabil, nekem már arra van frissülve, nem volt még gondom ezekkel.

miért feltétlenül csak AC3-ra jó konvertálni
    miért kell ehhez Selene

Egyszerűen egyszer ezzel oldottam meg a konvertálást és azóta pikkpakk megy így és lusta vagyok másokkal bíbelődni. Ugyanaz, mint a Cinnamonnal is, bloat nagyon, de már rutinból kattintok párat és kész a dolog. Sose fejlődők persze, de az ilyeneket azonnal akarom letudni, így aztán, ha valamit már megtanultam, azt nem adom. :N

Handbrake nem kell, Windowson azt használtam. FFmpeg parancsait meg oly ritkán használom/nám, hogy mindig meg kéne keresgélni. Párszor pedig használtam már, például felirat ráégetésre és tetszett. :K

Új hozzászólás Aktív témák