Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Pont ez az, hogy a Handbrake nem volt szívás. Bent volt a Void hivatalos tárolójában a friss verzió belőle, nincs sok függősége sem, hiba nélkül települt, és fut is. Vagyis először csak futott volna, ha tudtam volna mivel indul ez a kreténség. Arról nem a Void meg a pálcika WM tehet, hogy a félkegyelmű fejlesztő random neveket ad a binárisnak, és még man-t sem csinál hozzá. Lehet Mxhkdéno Gittorrez Karloszkának a rokona a szerencsétlen.
Ami a vicc, hogy nem is használom a Handbrake-et. FFmpeg-et használok parancssorból, szép szorgosan begépelem mögé a kapcsolókat, tökéletes használható. Nekem. Csak volt egy másik oldalon egy gyerek, akinek ez a videókonvertálás a mániája, és mivel nem egy nagy informatikai véna, segíteni kellett neki dolgokat Handbrake-ben összehozni, hogy ne gányoljon konvertálásoknál random beállításokkal, meg rossz bitrátával, meg ilyen Himihumiszoft Szuper Konverter Pro Edition windowsos barmolásokkal, stb.. Így feltettem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Cyberpunk 2077
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon