Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12310 üzenetére
Pont ez az, hogy a Handbrake nem volt szívás. Bent volt a Void hivatalos tárolójában a friss verzió belőle, nincs sok függősége sem, hiba nélkül települt, és fut is. Vagyis először csak futott volna, ha tudtam volna mivel indul ez a kreténség. Arról nem a Void meg a pálcika WM tehet, hogy a félkegyelmű fejlesztő random neveket ad a binárisnak, és még man-t sem csinál hozzá. Lehet Mxhkdéno Gittorrez Karloszkának a rokona a szerencsétlen.
Ami a vicc, hogy nem is használom a Handbrake-et. FFmpeg-et használok parancssorból, szép szorgosan begépelem mögé a kapcsolókat, tökéletes használható. Nekem. Csak volt egy másik oldalon egy gyerek, akinek ez a videókonvertálás a mániája, és mivel nem egy nagy informatikai véna, segíteni kellett neki dolgokat Handbrake-ben összehozni, hogy ne gányoljon konvertálásoknál random beállításokkal, meg rossz bitrátával, meg ilyen Himihumiszoft Szuper Konverter Pro Edition windowsos barmolásokkal, stb.. Így feltettem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest