- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #12195 üzenetére
piaci alapokon működő vállalattal, az utóbbinál nem csak léhűtők kerülik el a közmunkát
Ezt speciel benézted, mivel ez igen spéci szakterület volt és még piaci alapon is működtünk. Külön örültem neki, mikor bejelentették, hogy jövő hónaptól értékesíteni is fogunk. Igen jól hallod, civileknek is. Aztán jött a Gauss-Krüger / UTM rendszer átállás is. Az volt csak az igaz léhűtés.
Bőven van összehasonlítási alapon, szóval nekem ne mutasd be a piaci alapon működő cégek szakembereit. Szerintem egy ilyen teljes térképészeti rendszer váltást 20x ennyi ember évekig szervezett volna, nekünk meg bő fél évünk volt a teljes cserére. Igaz nem is az irodámban ültem egész nap.
Erről jut eszembe, most veszik át a 140 céget, lehet be kéne jelentkeznem, hogy párat én is vállalok.
(#12197) Aweriot
Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest