Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Evidens annak aki érti hogy mit csinál.. de momentán nekem ez a LINUX még elég idegen! ( de amugy jo.. tetszik...)
Noss megtaláltam a LOG fájlt
Beillesztem kodként.. ha jol látom az időbéjegzőt akkor az első két sor nem de utánna egy csatlakozással kezdődik!Kódként illesztem be talán akkor nem szedi szét az egész oldalt.
Remélem Te ebben megleled a hiba okát, ha nem akkor ma egész délután a gép elött vagyok, meg otthon is van valaki hogy a kamerát csesztesse és akkoör adnám a teamviewert...
Előre is köszönömSzerk: Bocsi törlöm a kodot mert tuti lefejeznek érte.. szétnyujtotta az oldalt
Küldöm üzenetbe...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Assetto Corsa Rally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Beillesztem kodként.. ha jol látom az időbéjegzőt akkor az első két sor nem de utánna egy csatlakozással kezdődik!
Rowon