- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Micro Four Thirds
- ASRock lapok általában
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini #12059 üzenetére
Evidens annak aki érti hogy mit csinál.. de momentán nekem ez a LINUX még elég idegen! ( de amugy jo.. tetszik...)
Noss megtaláltam a LOG fájltBeillesztem kodként.. ha jol látom az időbéjegzőt akkor az első két sor nem de utánna egy csatlakozással kezdődik!
Kódként illesztem be talán akkor nem szedi szét az egész oldalt.
Remélem Te ebben megleled a hiba okát, ha nem akkor ma egész délután a gép elött vagyok, meg otthon is van valaki hogy a kamerát csesztesse és akkoör adnám a teamviewert...
Előre is köszönömSzerk: Bocsi törlöm a kodot mert tuti lefejeznek érte.. szétnyujtotta az oldalt
Küldöm üzenetbe...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest