Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #11434 üzenetére
Ebben most nem értünk egyet.
De. Én is írtam, hogy a nagyon kezdők használhatják a Szoftverközpontot, de leírtam azt is, hogy mikor már kiismerik magukat kicsit a rendszer DE-jében, akkor miket érdemes szép lassan megismerni/használni.
Alternativo oldal listájában meg persze rengeteg olyan is van, amit már nem fejlesztenek, de az, hogy nincs benne az adott disztró tárolójában, az nem igazán hátrány. Sőt! Igazából ez a Winről éppen áttértek alternatív szoftverközpontja, például sokan keresik egyből a Notepad++ alternatíváját, mert megszokták.....mondjuk nem a lista elején van a leghasonlóbb, de egy kíváncsi áttérő megnézegeti úgyis, ami a listában van! De mint írtam is, hogy van internet is a Szoftverközpont helyett....Meg mernék esküdni rá, hogy 1000x informatívabb az első néhány találat, mint az egész Szoftverközpont. Már ha az emberek célzottan akarnak keresni!
Notepadqq kéne az első találati helyre szerintem, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest