Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félreértettél, általában ha valaki nekiugrott és letöltötte a főoldalon lévő iso-t, akkor szembesült e non-free problémával. Rosszul fogalmaztam, mert csak érintettem a dolgot felsorolásszerűen.
Természetesen az általad leírt módon lesznek a non-free csomagok is! Köszi a kiegészítést, mert nem lenne jó, ha laikus olvasná és jegyezné meg rosszul!
Kezdőknek egyébként esélye sincs megtalálni a non-free megoldásokat.
Busterrel én is megszívtam multkor, mert elfelejtettem a non- free iso-t és a HP 8560p-n nem is volt egy deka iwlwifi sem.
(pedig 100x tuti leírtam már én is topikokban, hogy inkább non-free-t célszerű leszedni, sok szívást el lehet vele kerülni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Busterrel én is megszívtam multkor, mert elfelejtettem a non- free iso-t és a HP 8560p-n nem is volt egy deka iwlwifi sem.
Rowon