Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy kicsit megszívtam.
A mintdesktop_3.2.2_all.deb csomag nem telepíthető, és az apt-get -et megakasztja, így a frissítés eredménye kérdéses lesz.
Laptopon ugyan túlélte a rendszer, de a videokártya driver megszűnt létezni, se a külön beforgatott mesa driver, se a "gyári" intel driver nem megy, utóbbit nem kínálja fel a rendszer. (Intel GMA945) (A félbemaradt frissítést befejeztem.)
Örülnék, ha nem kellene újrarakni.Az asztali gépben viszont meghalt a fél rendszer, ugyan parancssort kaptam, de ha gdm-et indítottam, akkor fekete képernyő, és vége a világnak. Próbálkoztam mindennel, most kapott egy friss installt a 9-es verzióból, a kérdéses mintdesktop frissítést hold-ba tettem az aptitude-el, és az aptitude alól indítottam a teljes frissítést.
Azért nem a 10-et raktam fel, mert látnom kell, hogy mi történik a telepített ati driverrel, mivel egy barátom laptopján is végre kell hajtani a frissítést, hasonló szériás radeon mellett, ott pedig nem opció a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest