- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy kicsit megszívtam.
A mintdesktop_3.2.2_all.deb csomag nem telepíthető, és az apt-get -et megakasztja, így a frissítés eredménye kérdéses lesz.
Laptopon ugyan túlélte a rendszer, de a videokártya driver megszűnt létezni, se a külön beforgatott mesa driver, se a "gyári" intel driver nem megy, utóbbit nem kínálja fel a rendszer. (Intel GMA945) (A félbemaradt frissítést befejeztem.)
Örülnék, ha nem kellene újrarakni.Az asztali gépben viszont meghalt a fél rendszer, ugyan parancssort kaptam, de ha gdm-et indítottam, akkor fekete képernyő, és vége a világnak. Próbálkoztam mindennel, most kapott egy friss installt a 9-es verzióból, a kérdéses mintdesktop frissítést hold-ba tettem az aptitude-el, és az aptitude alól indítottam a teljes frissítést.
Azért nem a 10-et raktam fel, mert látnom kell, hogy mi történik a telepített ati driverrel, mivel egy barátom laptopján is végre kell hajtani a frissítést, hasonló szériás radeon mellett, ott pedig nem opció a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest