Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
Én nem tudom, hogy mi merre hány méter, de én ilyenkor mindig a Windows bootloaderét írtam felét. Amiatt ne aggódj, hogy leradírozza a Linux, mert vissza lehet telepíteni egy W10 lemezzel. Attól se aggódj, hogy a Windows radírozza le a Linuxét (néha főverziófrissítésnél), mert egy Linux live-pendriveról pikk-pakk újra lehet a bootloadert húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Háztartási gépek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest