- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Nemrég raktam fel a linuxot, és van egy elég érdekes problémám: elvileg én vagyok a rendszergazda, mégsem enged másolni fileokat egyik mappából a másikba. Leszedtem egy kieget a VLC playerhez, és nem engedte bemásolni a VLC könyvtárába, csak ha open as root-al nyitottam meg. Ez elég kényelmetlen őszintén szólva. Meg lehet oldani valahogy, hogy ezt ne kelljen minden alkalommal eljátszani? Elolvastam az itteni jogosultság útmutatót, de attól sem lettem sokkal okosabb, hogy tudnám megadni a teljes gépre kb a jogosultságot?
Linux mint 19.1 tessa van fent, egy windows 10 home mellett dualbootban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon