Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dhampir #10042 üzenetére
Szerintem pont a nyomtatók voltak az első olyan hardverterület, amiben a Linux leelőzte a Windowst. Én is számtalan olyan nyomtatót bírtam azonnal működésre Linux alatt, amihez utoljára vagy csak XP-hez volt driver, vagy csak 32 bites, Linux alatt meg a 64 bites is simán vitte őket, pl. a Konica Minolta 1250W ilyen nyomtató volt (igaz sok év múltán jött ki hozzá 64 bites Win7-es driver, de akkor már a hajamra kenhettem, rég linuxoztam).
De pl. sok régi Creative hangkártya is olyan, hogy utoljára XP-hez és Vistához volt hozzá driver, és már Win7-en is problémás volt őket használni, Linux alatt meg alapból mennek. De pl. sok régi ATi kártya is ebbe a körbe tartozik, pont most volt róla szó a Win10 és Linux 'low end' laptopon című cikk alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest