- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
ha mar beneztek ide, a lilo.conf-ba mit kell beírni, hogy 5 sec után automatikusan elinduljon a gép mert van benne valamilyen timeout de oda hiaba irtam bármit. nem nagyon vettem észre, hogy csinalt volna valamit...
-
vtechun
veterán
slackware-ben a halt parancsra nem kapcsol ki a gép, csak eljut odaig, hogy a kapcsoljam ki a gépet...vagymi... miért nem kapcsol ki teljesen?
-
vtechun
veterán
2-en tudunk hozzaferni a géphez, én meg a haverom, én hamarabb elalszom és azt akarom, hogy ne menjen feleslegesen a gép, ha ő is alszik, mert együtt élünk :)) (nem vagyunk b**ik, csak így olcsóbb:)), meg ne lépkedjen át rajtam ezért nem jó a ctrl-alt-del, arra gondoltam, hogy ssh-n belép a szerverre és kiadja a halt parancsot amikor nyugovóra tér... Köszi az eddigi válaszokat!
-
vtechun
veterán
up! Nem igaz, hogy senki sem tudja!
-
vtechun
veterán
up
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy a házi linux szerveremen, hogyan tudnék a halt parancsra jogot adni egy usernek, hogy ki tudja kapcsolni a gépet.. tehát, hogy futtatni tudja. Hogyan kell ezt megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest