Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz cigam #15968 üzenetére

Pedig ez a gép sokkal gyengébb annál az i5-9400-as szintnél, amit eredetileg néztél. Nekem az jön le, hogy nem vagy tisztában milyen gép is kell neked. Azért mondtam, hogy a milyen gépet topikba írjál, ott töltsd ki az összefoglalóban írt kérdőívet. A legfontosabb kritérium, hogy mennyit szánsz rá, és hogy mire használod a gépet. Játékoknál sem elég az, hogy játszani, konkrétan rákérdeznek, hogy pontosan melyik játékokkal és milyen monitoron (felbontás, frissítés miatt kell tudni).

Asztali gépnek mindenesetre ilyen mini PC-ket nem vennék 35W-os TDP-vel. Csakis rendes, ATX-es asztali gépet, rendes, minimum 65W TDP-s asztali procival. A hűtés Ryzeneknél nem probléma, elég jó hűtő jár hozzájuk, ha a házad nem rossz szellőzésű, akkor nem túl nagy hangzavarral normálisan le tudják hűteni. Már nem a kazán 100+W TDP-s kazán procik korát éljük, mint a P4-es időkben, hogy hűtőmonstrumokkal tudd csak lehűteni, meg hangos hűtőkkel.

Persze véleményeztetheted abban a topikban az aldis gépet is, de szerintem ott is le fognak beszélni róla. Mondom, önmagában nem rossz gép a PCX-en összeállított (feltételezem, hogy az aldis is ugyanez), egy korszerű gamer gép, 1080p high frame rate vagy 1440p-s játékra, de az árcédulája túl vaskos.

• ubyegon2

félisten

válasz cigam #15968 üzenetére

Én is régóta gondolkodom egy ilyen apró valamin, mert a helyhiány miatt tök jó lenne, de mint az általad linkelt mini is rohadt drága.....amúgy ez a HP viccen kívül túl drága, 8GB memória, 256GB SSD, 40ezres proci integrált VGA-val, az ár másik fele lenne a dobozka az alaplappal ezek szerint meg a support. Nem ócsó. :N Bár ezek az Asus miniPC-k se sokkal olcsóbbak.

Új hozzászólás Aktív témák