Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz ubyegon2 #20399 üzenetére

Ja. Akkor is keresztbeértelmezi a megpendített szálakat, aztán én vagyok a hülye. Ettől függetlenül lehetek az, de ne ilyen elbaszottság miatt.

Általánosan - mert nem kizárólag a gentóra értettem - minimál disztrókon fürgébb egy izmosabb DE, ha tetszik, ha nem. De ez a rohadt buzi mindig okosabb, ha kell, ha nem. És ja, only wm-hez képest egy csomó minden bekapcsolódik, IGEN. Ez a tény nem üti a fenti állítást. A képest itt kövérebb-lomhább disztrókhoz képest volt. Hogy mai gépeken ez mennyire jön ki vagy nem jön ki, az megint egy más dolog. Ja mert hogy a hardverkörnyezetet sem kell belevenni, ugorjunk rögtön inkább az itt valaki hazudik! vagy a másik nem érti stációra. Ezzel szemben fentebb pont a régebbi gépekről magyaráz, de ha más kontextusba kerül ésvagy más szájából jön ugyanaz, az már tévút persze.
    Elmagyarázza ezredszerre is ugyanazt - kinek, minek, miért - ettől is én leszek az értetlen. Hiába jeleztem régebben már, hogy oké, megvan, ugorjunk. Vannak ilyen múzsái, hogy minimalizmus, meg szemlélet, meg hardverre passzintott fordítás, de azért élnek ennyire ezek az elemek a költészetében, mert a gyakorlat viszont meg lófasz. Ha használná, elveszne a varázs és nem pofázna ennyit róluk. Mégha nincs más életcélja sem előnyös ezt, így művelni, éveken át. Külön érett, hogy a másik lenyomásával tudós ő (legyen amúgy, nem ez a része fáj, csak ne ilyen eszelős hülyegyerek módon). Öregek otthonában szokik ilyen lenni, hogy ugyanaz a nóta van 24h-ban. Kurvára unom.

Megmondja, hogy én mit mondtam, érted. Nem ám, hogy totron: nagyon nem stimmel itt valami, félreértés lehetett? Egyeztessünk. Nem, ő tudja. Ez a baj, az ilyen, nem az, hogy foglalkozik a témával vagy pötyög. A szarjaihoz meg egyáltalán semmi kedvet nem csinál (ezen is külön be van sértődve, ha valaki őt nem olvassa már - ami ugye rohadt meglepő).

Új hozzászólás Aktív témák