Aktív témák
-
Polesz
addikt
Végülis enyém a választás szabadsága :) Azért is megoldom ezt a mocskos kérdést és megpatchelem a kernelt, már ha sikerül. Ha nem akkor marad így. Mondjuk én szeretem a konzolt és szükségem van rá és vesa framebuffer is jó lenne, de ha nem megy akkor nem megy :) Nem fogok kétségbe esni de jobban örülnék neki, ha lenne megoldás.
-
Polesz
addikt
Na linuxguruk! A lecke feladva. Adott a 2.6.3-as kernel és a vesaframebuffer. Mivel szeretem a konzolt 1024x768-ban kergetni, mert akkor jól látszik minden ezért bekonfigoltam a kernelt jól és leforgattam. Induáls után minden szép és jó. Grafikus felület is elindul rendesen, de ha visszaváltok konzolra akkor bizony a nagy semmi zöld kockákkal felvértezve fogad. A reset parancs hatástalan és minden eddigi kisérlet kudarcba fulladt. Ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel az dobjon már meg egy apró infóval, hogy ezt hogyan tudnám kikerülni :)
A vidkari egyébként Gef4Ti4200 és nvidia drivert használok hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest