Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Szerk.: 2* ment el...
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Kösz, holnap kipróbálom. Végülis 1*űbb, mint feltúrni a szemétdombot a szobám sarkában... :)
-
zsiga667
addikt
-
zsiga667
addikt
Van egy vinyóm, rajta egy XP kb 100GB-os és egy SUSE 9.0 kb 10 GB-os partícióval. (+linux swap, 1GB) Érdekelne, hogy hogyan tudnám csökkenteni a Linuxom méretét, mert kicsit nagyra sikerült a telepítésnél... :B XP alól néztem Partition Magic 8-cal, de nem engedi átméretezni, mert azt mondja, hogy tele van, pedig a 10GB-ból töb mint 7 üres... Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan tudom átcsoportosítani az XP partíciómba azt a 6-7GB helyet a Linux partícióból?
Ha ez nem lehetséges (bár ezt kétlem), akkor az is érdekelne, hogyan lehet teljesen eltávolítani a gépről a SUSE-t, mert nem igazán használom...
Igen, használtam a keresőt... :P
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest