Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a security miatt érdekes a konténerezősdi, nem azért használjuk, legalábbis én nem. Az csak egy plusz, de pl. egy sima distrobox konténernél semmilyen extra biztonságot nem kapsz (de ezt le is írtam).
Hanem mert pl. könnyebb kezelni az eltérő verziókat.
Én pont két napja jártam úgy, hogy a Tumbleweedben lévő Inkscape-en valamit elkeféltek, az ablakát nem lehet maximalizálni. Feldobtam Ubuntus distroboxba az Inkscape-et, az meg tökéletesen működik.Vagy: én itthon a Radicale-t használom CardDAV szervernek. Docker konténerből fut, ha frissíteni kell, csak lehúzom az új image-et, a régi leállítom, elindítom az újat és kész. Semmilyen szinten nem birizgál bele a rendszerbe semmit.
Ugyanúgy a Giteát is konténerből futtatom, meg hamarosan az egész Apache-PHP kombót is abból fogom.
Céges szerveren is egyre több mindent futtatunk konténerből.Mindezeken felul ki az a komoly, felelossegteljes rendszergazda, aki a szerverere barmit telepit image-bol?
Kb. a világ rendszergazdáinak nagy többsége

Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Napelem
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest