- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Nem a security miatt érdekes a konténerezősdi, nem azért használjuk, legalábbis én nem. Az csak egy plusz, de pl. egy sima distrobox konténernél semmilyen extra biztonságot nem kapsz (de ezt le is írtam).
Hanem mert pl. könnyebb kezelni az eltérő verziókat.
Én pont két napja jártam úgy, hogy a Tumbleweedben lévő Inkscape-en valamit elkeféltek, az ablakát nem lehet maximalizálni. Feldobtam Ubuntus distroboxba az Inkscape-et, az meg tökéletesen működik.Vagy: én itthon a Radicale-t használom CardDAV szervernek. Docker konténerből fut, ha frissíteni kell, csak lehúzom az új image-et, a régi leállítom, elindítom az újat és kész. Semmilyen szinten nem birizgál bele a rendszerbe semmit.
Ugyanúgy a Giteát is konténerből futtatom, meg hamarosan az egész Apache-PHP kombót is abból fogom.
Céges szerveren is egyre több mindent futtatunk konténerből.Mindezeken felul ki az a komoly, felelossegteljes rendszergazda, aki a szerverere barmit telepit image-bol?
Kb. a világ rendszergazdáinak nagy többsége
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest