- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
BigManus #10741 üzenetére
Nem vagy semmi. Még a végén mártírt csinálsz magadból. A "segítséged" volt a flegma.
A kérdésem pedig(amire a jó kis válaszodat adtad)az volt, hogy mit jelent ez a hibaüzenet, nem azt írtam, hogy oldd meg helyettem a problémát.
És a magad nevében beszélj, mert te tetted be a lekezelő guglis "segítséget".(Gondolom, ez az "arany lelked van duma" a "google a barátod szöveg"-ből jött, mindenesetre elég erőltetett. Legalább lenne saját stílusod...)
-
xcds
őstag
válasz
sh4d0w #10736 üzenetére
Igen, lehet próbálgatni, de nincs végtelen időm és végtelen türelmem. Lehet, hogy egy hétig szenvednék vele, közben meg pár perc alatt megoldható, ha vki hozzáértő leírja, mit kell csinálni. Én ha értek vmihez és tudok segíteni, akkor leírom a választ. Az ilyen gugli a barátod szöveg nem segítség. Na, de mindegy, megoldódott...
-
xcds
őstag
válasz
BigManus #10725 üzenetére
Szted nem írtam be??
1. Abszolút kezdőként magyarul is nehéz megérteni .
2. Attól, hogy vki másnak is ugyanezt írja ki, honnan tudjam, hogy pont ugyanúgy kell megoldani, mivel nem ugyanaz a gép és nem ugyanaz a szoftver van rajta.
Na de mind1, majd veszek egy régi gépet ölögetni és azon mindent kipróbálok, amit kidob a gúgli.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Fel akartam telepíteni a 10.10-es ubuntut xp mellé. Az xp a C-n volt, a linux a d-re került volna. A telepítés végigment, kérte, hogy indítsam újra. ezután, ha a linuxot választottam, akkor ez a hibaüzenet jött:kernel panic-not syncing: vfs: unable to mountroot fs on unknown block(0,0)
Mit jelent ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest