- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mg105 senior tag Sziasztok! Egy Ububtu Server 14.04 LTS alapú fájlszervert szeretnék bekonfigurálni, ebben kérném a segítségeteket, nagyon rég foglalkoztam már linuxal. Az operációs rendszer frissen telepített és frissített, két diszk van benne, egyik a swapnak és a rendszernek, a másik lesz megosztva. Eddig ott tartok, hogy a megosztandó partíciót felmountoltam, winscpvel már sikerült is fájlokat mozgatni rá. Egy kis iroda windowsos munkaállomásaival szeretném megosztani, így feldobtam egy sambát és elkezdtem azon agyalni, hogy a felhasználók jogosultságait hogyan kezeljem. A cél az lenne, hogy két csoportba rendezem őket, a vezetőség mindenhez hozzáfér, az alkalmazottak pedig a vezetőség mappáinak kivételével mindenhez. A felhasználókat a samba fogja kezelni vagy rendszer szinten tudom ezt megoldani? Előre is köszönöm a segítségeteket! 
- 

mg105 senior tag sziasztok! mostanában kísérletezek egy linux szerver összerakásával, a következő ponton akadtam el: milyen programmal tudok windows alól elérni grafikusan egy szervert, amin nincs semmi gui? van egy két progi, amit könnyebb lenne így konfigurálni. ha ismer valaki valami jó leírást a témában, azt is szívesen fogadom, én nem találtam még elég szájbarágósat  
- 

mg105 senior tag válasz  Neil Watts

üzenetére Neil Watts

üzenetéreno offence, csak vicc volt!  
 "Próbáld ki azt, vagy amit az Ubuntu ad az Eszközmeghajtóknál" perpill be sem jön a kép először azt a részét kéne megoldani, de már kezd elmenni tőle a kedvem... először azt a részét kéne megoldani, de már kezd elmenni tőle a kedvem...
- 

mg105 senior tag válasz  Neil Watts

üzenetére Neil Watts

üzenetéremennyit kapsz az nvidiától az ilyen hsz-ekért?  viccet félretéve, egyik disztró sem támogatja az ati hardveres gyorsítását? csak mert az amd oldalán találtam linuxos drivert. akkor azzal kitörölhetem? viccet félretéve, egyik disztró sem támogatja az ati hardveres gyorsítását? csak mert az amd oldalán találtam linuxos drivert. akkor azzal kitörölhetem?
- 

mg105 senior tag sziasztok! szeretnék belekóstolni a linuxba. próbáltam feltenni az ubuntut, de a grafikus felület betöltésekor elsötétül a képernyő, és készenléti állapotba áll a monitor. próbáltam a 10.10-es és a 10.04 LTS verziót is, CD-ről, pendriveról és windowsból telepítve is ugyan ezt produkálja. (konfig az adatlapomon) keresek olyan disztribúciót, ami kellően egyszerű egy kezdő számára és tud HD filmet gyorsítani a videókártyámmal. ja és tök jó lenne, ha lenne kép  
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

viccet félretéve, egyik disztró sem támogatja az ati hardveres gyorsítását? csak mert az amd oldalán találtam linuxos drivert. akkor azzal kitörölhetem?
 viccet félretéve, egyik disztró sem támogatja az ati hardveres gyorsítását? csak mert az amd oldalán találtam linuxos drivert. akkor azzal kitörölhetem? CPT.Pirk
 CPT.Pirk