Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #99964 üzenetére

És Necronom.

[itt lehet pro tokent beszerezni]
    Végigvezet, magánszemélynek 5 gépig ingyenes, értelemszerűen a folyamat során nem szerver, nem cég stb. opciókat kell bepöttyözni.
    A procedúra végén kapsz egy egyedi azonosítót, tokent, azt ajánlott jól eltenni. De legalábbis vágólapra másolni :)

Megnyitni a gyári Software Updater, Frissítéskezelő GUI-t, nem a sima Szoftvereket mert az a telepített programokat menedzseli míg az első magát a tükröket, rendszerfrissítéseket stb.

A Frissítéskezelőbe Ubuntu Pro fül, itt Enable, be fogja kérni az imént generált és mentett tokent.
    Leokéz, majd a csúszkákat a képen látható állásba huzigálni, a Kernel Livepatch felesleges meg nem mindig jó, nem részletezem, nekem nem vált be. Meg nincs is rá szükség, ha kéri reboot nem livepatch.

Eléggé meg fog bolondulni mert nekem elsőre több 100 csomagfrissítés és biztonsági javítás jött le, majdnem 2 giga.
    Békén kell hagyni, kér rebootot is esetleg mégegyet és kész az Ubuntu PRO támogatott rendszer.

Ennek ellenére a kolléga által említett Facebook hibaüzenet megmarad, miszerint a böngésző elavult.ŰValahogy kiszúrja a FB. hagy maga rendszer avétos, öreg.
    Nekem is kiírkálja pedig naprakész Snapes Opera böngészőm van.
    Le kell tojni.

Új hozzászólás Aktív témák