- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #95783 üzenetére
Csak nem fog frissülni.
Valamelyik ilyen megoldás tud frissülni, ha megfelelő mappába telepíted, de csak futólag olvastam, nincsenek meg részletek. Linux Mint még mindig mentes a Flatpak kényszerítéstől és a következő főverzióból még jobban kipurgázzák a Flatpakot, ha jól emlékszem. De ugye nyilván nem Mint-et akarsz, mert az olyan unalmas... Ha meg valami azon se működik, el kell engedni, bármennyire fáj is. Az életben is sok dolgot elengedsz, amit fiatalkorodban csináltál, nem?
Sajnos Uby bele kell jönnöd a UEFI-be, mbr/bios már lassan a múlt.
Benne vagyok már, csak egy éve volt, hogy épp egy másik Dell notin meg saját desktopon is megcsináltam, de nekem ahhoz elég egy év, hogy amit amúgy is rühellek, azt elfelejtsem.
Windows... És mindjárt a 11...? Többet fogsz miatta lázadozni mint én a Debian ellen az tuti
Ez már rajta volt a gép SSD-jén és lusta voltam berakni az ebbe szánt Samsung 980-at és hagytam a telepítőnek mellérakni a Mint-et, ami meglepően simán ment, mármint a boot utána. Használni nem fogom ezt a 11-es csodát, elég volt ez a bitlockeres kalandom vele. Az UEFI-s bios-ról meg inkább ne is beszéljünk, visszasírom a HP Elitebook 10+ évvel ezelőtti bios-át.
Amúgy a Win11-re telepítettem pár SSD mazsolázó programot, ha már ott vagyok, na apám, az ugyanaz a next-next-next bugyuta módszer, mint ezeréve. Volt pár érdekesnek tűnő dolog amúgy benne, de sajna el kellett búcsúznunk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #95783 üzenetére
Miért nem ment fel? Hiányzik neki valami? Vagy valamiből túl régi van fent?
Elfogadom, munkára nem feltétlen való egy rolling disztró... De pl. a Viber bármelyik Arch leszármazotton csak annyi, hogy
yay -S viber
, és már van is viber a gépeden az AUR-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest