Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #95783 üzenetére

Csak nem fog frissülni.

Valamelyik ilyen megoldás tud frissülni, ha megfelelő mappába telepíted, de csak futólag olvastam, nincsenek meg részletek. Linux Mint még mindig mentes a Flatpak kényszerítéstől és a következő főverzióból még jobban kipurgázzák a Flatpakot, ha jól emlékszem. De ugye nyilván nem Mint-et akarsz, mert az olyan unalmas... Ha meg valami azon se működik, el kell engedni, bármennyire fáj is. Az életben is sok dolgot elengedsz, amit fiatalkorodban csináltál, nem? ;)

Sajnos Uby bele kell jönnöd a UEFI-be, mbr/bios már lassan a múlt.

Benne vagyok már, csak egy éve volt, hogy épp egy másik Dell notin meg saját desktopon is megcsináltam, de nekem ahhoz elég egy év, hogy amit amúgy is rühellek, azt elfelejtsem. :D

Windows... És mindjárt a 11...? Többet fogsz miatta lázadozni mint én a Debian ellen az tuti

Ez már rajta volt a gép SSD-jén és lusta voltam berakni az ebbe szánt Samsung 980-at és hagytam a telepítőnek mellérakni a Mint-et, ami meglepően simán ment, mármint a boot utána. Használni nem fogom ezt a 11-es csodát, elég volt ez a bitlockeres kalandom vele. Az UEFI-s bios-ról meg inkább ne is beszéljünk, visszasírom a HP Elitebook 10+ évvel ezelőtti bios-át. :O

Amúgy a Win11-re telepítettem pár SSD mazsolázó programot, ha már ott vagyok, na apám, az ugyanaz a next-next-next bugyuta módszer, mint ezeréve. Volt pár érdekesnek tűnő dolog amúgy benne, de sajna el kellett búcsúznunk. ;]

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz tordaitibi #95783 üzenetére

Miért nem ment fel? Hiányzik neki valami? Vagy valamiből túl régi van fent?

Elfogadom, munkára nem feltétlen való egy rolling disztró... De pl. a Viber bármelyik Arch leszármazotton csak annyi, hogy yay -S viber, és már van is viber a gépeden az AUR-ből.

Új hozzászólás Aktív témák