Hirdetés
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Fujifilm X
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
A te válaszod nem vettem észre előbb, bocsi!
Köszönöm, jól jött, hogy kiegészitetted a többiek válaszát a
pon
-os kérdésemre reagálással.Még anyit kérdeznék ehhez: még igy is biztonságos, hogy sudo-val kezdem?
(máshogy nem fogadná el a rendszer.)
(sudo pon dsl-provider)
A jelszavamat is kéri, ha letelt bizonyos idő (asszem 15 perc elteltével megitn kéri az userjelszót)
Ez se kockázatos, amikor jelszót is beirok netre léptetéskor? (netre lépésről van szó, ezért aggodom ennek kapcsán.)A többi soraidra annyit: hasznosakat irtál , köszönöm azokat is .
Nem gondoltam erre, jó ötletnek vélem, hogy gnome-s grafikus felületű alkalmazásokról is elfogadjak javaslatokat másoktol!
Legfeljebb telepitem az LXDE-m alá, adott esetben.(mindenesetre rtom és Vladi szeretik és ismerik az lxde-t, tehát szerencsére akad, aki közvetlenul ilyen ügyekben is tud válaszolni.
Hála nekik is.
)
Csak mellékesen:
az aláirásodrol jut eszembe: szerintem azert irnak termékinfós / használati utasitásos papirok ilyen nyakatekert, zavaros mondatokat, mert , gondolom, eleve nem magyar ajkúak fogalmazzák, hanem valami tökéletlen fordito progival készitik
Olvastam én már patkányt is ,vagy valami ilyesmit, egér helyett
Mindenesetre jó kedvre derítik az embert az ilyenek... kivéve, ha fontos lenne használni az adott termékleirást...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest