- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostantól nem akkora gond az ilyen sem, mivel már nincs külön nonfree verzió, amit gyakran elfelejtenek a userek és a normál verzióból hiányzó driverek okoztak gondot.
Anno én is még a meglévő Win7-en másoltam floppyra hálókártya drivert, amit install közben kellett beolvastatni.
Nem volt egyszerű, lévén még épp nulla tudással voltam áttérőben Windowsról, ráadásul 10 évvel ezelőtt az ATI VGA fglrx driverének felrakása sem volt egyszerű... Amúgy azóta is a legjobb ötletnek tartom, hogy a működő Linux Mint mellé felraktam a Debian Wheezyt, ami kegyetlenül megdolgoztatott, de nem hátráltam meg. Sajna évek óta már csak userként használom a Mint-et és piszok sokat felejtek, itt nagyon nem előny, hogy az új Mint kiadást úgy rakom fel már ezekre a közel 10 éves üzleti notebookokra, hogy bedugom a kiírt pendrive-ot és böngészgetés közben felugrik az ablak, hogy indítsam újra, install kész. Fel sem tűnik, eközben pár perc alatt megadtam pár adatot... Sokat qrvult 10 év alatt a Linux nyilván, de ezt inkább a haladó userek érzik, home userek ezt nem bánják, mint ahogy azt sem, hogy Winnerek szerint nem plug&play a Linux.
Windowsos írás meg Debiant és Kali-t javasol a usereinek telepítésre...nyilván nem véletlen, mert ennyire nem lehet idióta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest