Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz K0zm0 #85317 üzenetére

Jaja, nem is lenne okos dolog, én se merem már leírni a poltopikos kitiltásomat, de már az előbbi infórmálásért is kapok szerintem egy totál kitiltást. Amit nem értek, az az, hogy mindig akkor kezdenek el kitiltogatni, amikor Premiumot váltok. :U A fentebb említett topikban hónapokig mindent mondtam arra az emberre is, akinek most is írtam, erre első Premiumon barátkozós megszólításra kivágtak.

No de legyünk szakmaiak is...fura dolgot tapasztalok a Mint Cinnamon 20.3-nál, a Frissítéskezelőben nálam nem jelenik meg a főverzió frissítési lehetőség, pedig mintha valami leírásban ott lett volna. Nem akarom használni, mivel ezt nem is fogom upgrade-elni, van már fenn egy cleaninstall Mint 21. Azért furdall a dolog, mert többen írták, hogy hosszadalmas a főverzió upgrade és sok minden nem működik utána. Minden leírásban ott sorolják persze, miket kell kikapcsolni, inaktiválni, hogy működjön az upgrade, mert a mintupgrade csomag csak a Mint core-t és a saját fejlesztésű Xapps multicsomagot fogja upgrade-elni. Miért is várjuk el, hogy egy 20.04 Ubuntu-ra fejlesztett PPA működni fog egy 22.04 alapú Linux Mint-en? etc...

No szóval akartam erről a sok bonyesz leírás alapján egy eccerűen érthető blogot csinálni, de szerintem azt is bezárnák valami okkal, ez tuti! :O brühühü

no most megint jól kipicsogtam magam :K

Új hozzászólás Aktív témák