-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #84688 üzenetére
Igazad van abban, amit írsz, nem is nagyon akartam én javasolni itt Kezdőben senkinek, sajnos sokan belecsípnek a Kali Linuxba is, azzal is csak szívnak a kezdők. Egyszerűen csak fel akarom rakni, mert kíváncsi vagyok a felépítésére, hogyan rollingosították. Már jó ideje tartok attól, hogy a Mint-et is eléri ez az Ubuntusítási őrület, hogy nem lehet normális csomagkezelést végezni benne és akkor valami mást kell felraknom állandó használatra. Anno Debiannal szórakoztam én, szerintem rollingosítottam is részben azzal, hogy felraktam a testing meg experimental repokat egyes csomagok miatt és az egész jól működött. Kb mindent teljesen rugalmasan meg tudtam oldani. Ha a Ubuntus Mint elszaródik, akkor jön a Debian alapú helyette, de meg kell néznem, hogyan épül fel ez a Kaisen. Amúgy tetszik is kinézetre, de emiatt nem raknék fel semmit, hiszen úgy skinezem magamnak, ahogy tetszik.
Különben meg kb 2 éve nem nagyon telepítettem semmit, max néhány általam managelt családi gépre a Mint Cinnamont, remélem fog menni másnak a felrakása is!
Szóval ja, nagyon nem kezdők a célcsoport ennél a disztrónál, nem is hallottam róluk eddig. Szóval kíváncsi vagyok na! De köszi, hogy leírtad röviden a disztrót, hátha másnak már nem is lesz kedve rácuppanni a klassz design miatt.
Nálam a design Cinnamon default sötét Adapta-Nokto témával, semmi mást nem változtatok jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged