Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #84688 üzenetére

Igazad van abban, amit írsz, nem is nagyon akartam én javasolni itt Kezdőben senkinek, sajnos sokan belecsípnek a Kali Linuxba is, azzal is csak szívnak a kezdők. Egyszerűen csak fel akarom rakni, mert kíváncsi vagyok a felépítésére, hogyan rollingosították. Már jó ideje tartok attól, hogy a Mint-et is eléri ez az Ubuntusítási őrület, hogy nem lehet normális csomagkezelést végezni benne és akkor valami mást kell felraknom állandó használatra. Anno Debiannal szórakoztam én, szerintem rollingosítottam is részben azzal, hogy felraktam a testing meg experimental repokat egyes csomagok miatt és az egész jól működött. Kb mindent teljesen rugalmasan meg tudtam oldani. Ha a Ubuntus Mint elszaródik, akkor jön a Debian alapú helyette, de meg kell néznem, hogyan épül fel ez a Kaisen. Amúgy tetszik is kinézetre, de emiatt nem raknék fel semmit, hiszen úgy skinezem magamnak, ahogy tetszik.

Különben meg kb 2 éve nem nagyon telepítettem semmit, max néhány általam managelt családi gépre a Mint Cinnamont, remélem fog menni másnak a felrakása is!

Szóval ja, nagyon nem kezdők a célcsoport ennél a disztrónál, nem is hallottam róluk eddig. Szóval kíváncsi vagyok na! De köszi, hogy leírtad röviden a disztrót, hátha másnak már nem is lesz kedve rácuppanni a klassz design miatt. :D Nálam a design Cinnamon default sötét Adapta-Nokto témával, semmi mást nem változtatok jó ideje.

Új hozzászólás Aktív témák