Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz CPT.Pirk #74272 üzenetére

Kikommenteztem a /mnt sorokat, majd vissza. 4 (2-2) indítás - hideg, nem restart - átlagával kb. 34s a bejelentkező ablak, kb. 45s a desktop. Ez is nagyon messze van a 2-5s-től, de így leírva nem olyan vészesen sok idő..
    Érdekes, mert ha kikommentezett állapotban voltak az fstab-ban a /mnt sorok, akkor a /run/mount/utab állományba beírta magát az összes HDD/partíció és a run/media/user/~ mappába felcsatolódnak eltávolítható lemezként :)

(#74277) ubyegon2
    "Jó ötletnek? Hát öööö....valami előnye van számodra amúgy? Költői kérdésnek szántam.....ja és Win10 meg legacyban telepítve....."
    Igen annak tűnt, a W10 volt előbb, azt eleve legacy-ben telepítettem - gonosz vagyok, ha W10 telepítést kérnek tőlem, ha lehet legacy-ben telepítem magamnál meg pláne - a linux-ot meg a kíváncsiság miatt telepítettem UEFI-ben. Utólag bele gondolva, nem ez volt az évszázad ötlete. :DDD

"NTFS-sel nem tudsz mit kezdeni, ha kell a Win miatt, ez nyilvánvaló, de ez a sok HHD+ODD felcsatolás."
    A /mnt csatolások, HDD-k. Pontosabban 2db HDD 2-2 partíciója, valamint a W10 SSD (a GDrive mappa miatt). A HDD-kről nem csak adott mappákra van szükségem, hanem a teljes lemez elérésére. Az ODD-ket nem csatolom, csak ritkán használom őket így nincsenek is az fstab-ban.

Új hozzászólás Aktív témák