Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z123456789
üzenetére
Igazán nincs mit! Kíváncsi vagyok melyik fog bejönni, de valahogy tippre legtöbbször a Manjaro lesz a nyertes. Anno a blogom elején szinte elég lett volna csak a két kép a Manjaro KDE-ról és a Mint Cinnamon-ról. Mondhatnak nekem bármit, a színvilága miatt lett népszerű a Manjaro. A Mint viszont szándékoltan színtelen, vajon miért?
A400-as az. Tudom, hogy nem ajánlott, de jó vétel volt, és gyorsan kellett olcsón egy SSD tárolgatni.
Ez a közvélekedés inkább, hogy az A400 jujderossz, volt is vitám emiatt a Milyen SSD-t vegyek topikban, szerintem ugyanolyan ez is, mint más belépő szintű olcsó SSD, egy hasonló szintű Kingstont én is raktam 2 éve egy notebookba és ahogy tudom, remekül érzi magát. Nyúzzad csak ezt az A400-at is, azért van. Bármelyik SSD vezérlője megadhatja magát, de ez legalább olcsó volt.
Pár hete én is az ára miatt vettem WD Blue 3D-t, 6eft-vel volt olcsóbb az 500GB-os, mint a kedvencem, de abból már van egy 250GB 860 EVO. No meg kíváncsi voltam a WD Blue-ra, ez is benne volt. Teljesen jó ez is.Ráadásul kilőtték az SSD-s Linux blogom utolsó hasznos elemét, nem lehet már noop-ra állítani a schedulert, fél órát ezzel vacakoltam, mivel lusta voltam végigolvasni, hogy az mq-deadline kilőtte.
Ha már scheduler, itt egy hasznos wikirész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pár hete én is az ára miatt vettem WD Blue 3D-t, 6eft-vel volt olcsóbb az 500GB-os, mint a kedvencem, de abból már van egy 250GB 860 EVO. No meg kíváncsi voltam a WD Blue-ra, ez is benne volt. Teljesen jó ez is.
CPT.Pirk