- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z123456789 #70685 üzenetére
Igazán nincs mit! Kíváncsi vagyok melyik fog bejönni, de valahogy tippre legtöbbször a Manjaro lesz a nyertes. Anno a blogom elején szinte elég lett volna csak a két kép a Manjaro KDE-ról és a Mint Cinnamon-ról. Mondhatnak nekem bármit, a színvilága miatt lett népszerű a Manjaro. A Mint viszont szándékoltan színtelen, vajon miért?
A400-as az. Tudom, hogy nem ajánlott, de jó vétel volt, és gyorsan kellett olcsón egy SSD tárolgatni.
Ez a közvélekedés inkább, hogy az A400 jujderossz, volt is vitám emiatt a Milyen SSD-t vegyek topikban, szerintem ugyanolyan ez is, mint más belépő szintű olcsó SSD, egy hasonló szintű Kingstont én is raktam 2 éve egy notebookba és ahogy tudom, remekül érzi magát. Nyúzzad csak ezt az A400-at is, azért van. Bármelyik SSD vezérlője megadhatja magát, de ez legalább olcsó volt.
Pár hete én is az ára miatt vettem WD Blue 3D-t, 6eft-vel volt olcsóbb az 500GB-os, mint a kedvencem, de abból már van egy 250GB 860 EVO. No meg kíváncsi voltam a WD Blue-ra, ez is benne volt. Teljesen jó ez is.
Ráadásul kilőtték az SSD-s Linux blogom utolsó hasznos elemét, nem lehet már noop-ra állítani a schedulert, fél órát ezzel vacakoltam, mivel lusta voltam végigolvasni, hogy az mq-deadline kilőtte.
Ha már scheduler, itt egy hasznos wikirész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest