-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szucstom #70156 üzenetére
Egyébként tervezem, hogy amint megvan minden, amit szeretnék, a felesleges szarokat kitörlöm a francba.
Azért nem kell azt törölni szerintem, nem olyan rossz az a Manjaro!
Nekem koreai van, Samu. Az új A széria egész tűrhető lett.
Szóval kínai. Nekem az SSD-m Samu, de jó nagy betűkkel rá van írva, hogy Made in China. Na persze, lehet akár koreai is némely Samu termék, nem zárható ki. A Mi 9 SE az viszont echte kínai.
Főleg mikor megnézed az időt a mobilon, leteszed, erre elkezd visítani, hogy vazzeeeeee, még itt egy (vagy kismillió) értesítés.
Na ezt viszont az utóbbi hónapok frissítései óta vettem észre nagyon! Kezd elegem lenni az okostelókból, ne csinálják már, amit akarnak! Kivéve a Mi 9SE, mert az a relatív kicsi akkuját tanítja és hétről hétre tovább bírja az iramot. Mikor valaki írta a topikjában, szkeptikus voltam, de akárhogyis, kezdek csodálkozni én is a dolgon.
Egyébként tervezem, hogy amint megvan minden, amit szeretnék, a felesleges szarokat kitörlöm a francba.Lehet, hogy ezt a példányt tanulásra használtad és jobban jársz, ha egy totál friss verziót raksz fel és arra csak azokat telepíted, amik kellenek továbbra is. (ezt komolyan mondom most)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest