- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
ubyegon2 #32298 üzenetére
"Kb. egy éve ugyanezt az utat jártam be, már lemondtam az usb- s telepítésről, az íróm meg haldoklott! Akkor valaki ajánlotta ezt a win32diskimager- t és ez az egyszerű program megoldotta.
Hasonló nyűg volt Linuxos gépre Win 7- et telepíteni optikai meghajtó nélkül.
"
Valóban egyszerű, de teljesen más módszert követ, és sokkal gyorsabb is. A többi csak fogja az *.iso-t és kicsomagolja a pendrive-ra, ez pedig csinál két partíciót a pendrive-on. Az egyik pont akkora, mint az *.iso mérete, fájlrendszere ismeretlen. MiniTool PW other-t ír a fájlrendszerre, GParted fel sem ismeri. A maradék hely a pendrive-on pedig unallocated.
Hátránya, hogy a pendrive csak formázás után vehető "normál" használatba ezek után.
Biztos vagyok benne, hogy ennek az eltérő módszernek köszönhető az eredményesség. Részemről erősen ajánlott program!"Köszi az ajánlatot, virtuálisan sörözünk akkor egyet!
Sajna most duplán absztinens vagyok.
Saját szándékból egy ideje valamint a tegnapi pofasebész ötletei alapján! Remélem nem volt még lórugásod felsőállkapcsra, de most én olyannak érzem az orcámat!
"
Csak nem érzéstelenítő? Jobbulást!(#32299) Adamis
Jelentem, kipróbáltam! Sajnos esetemben ez sem működik, mivel a fent ismertetett "általános" metódust ("A többi csak fogja...") alkalmazza. Egyébként működik, egyszer már "írtam" vele Windows telepítőt (=*.iso-t).
És nem, nem mazochizmusból.
Akadt még egy NTFS partíció tele adatokkal, amiről miután átraktam a cuccokat a /home-ra, beleolvasztottam annak partíciójába. Ez ugye nem ment éppen működő rendszer alól, ehhez kellett egy Live GParted. (Máshogy nem tudtam megoldani a teljes átállást Win-ről, mindenképpen kellett egy ilyen utólagos partícionálás is.) Gondoltam ha már úgy is itt tartok, szánok rá 5-10 percet és kipróbálom.
Egyébként az sem volt mindegy, hogy melyik USB portot használtam, mint kiderült...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest