- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Logout oldalamon van a Próbáld ki a linuxot cikk, segíthet a döntésben. Sok disztró (kb. 8 jelentősebb) és sok asztali környezet van, így lehet, hogy elsőre (2., 3., vagy akár 4.-re) nem a megfelelőt találod meg, ami Neked is tetszik. Ezen nem kell kiborulni, hogy a linux sz@r, csak tudni kell feldolgozni, hogy ami másnak jó vagy megfelelő az Neked nem az.
Pl. a KDE és én örök "ellenségek" vagyunk, még egyik sem működött nálam hibátlanul, vagy úgy ahogy akartam. Ettől még nem szar, csak "nem hozzám való"
Kezdésnek mindenképpen Ubuntut, vagy vmi "variációját" javaslom, akkor is, ha esetleg lassúbb lesz a gépeden. Miért? Mert itt is pörög a fóruma, sokan használják, tudnak segíteni, kevesebbet kell guglizni és fordítani -mivel a legtöbb segítség angolul van.
Amit még érdemes lehet megnézni az a Zorin OS, az ingyenes változata természetesen. Ubuntu alapokon Windows "skin", tehát akár ismerős is lehet anyukádnak, lehet könnyebben elfogadja. Remélem tudtam segíteni.
Fedora telepítésről itt egy friss cikk, segíthet, bár Ubuntu telepítő kicsit más (egyszerűbb szerintem), de alapfogalmaknak nézz utána, és legyen mentésed!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest