- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KISDUCK #105975 üzenetére
Minek változtatnál, az efat nem naplózó, nem hibatűrő,
ha meg mint írtad, Wines gépbe is van sűrűn dugdosva azaz javítható Win alatt ha gond van.
semmi oka hogy az NTFS fájlrendszert cseréld.
Jelenleg minden lekezeli, még a Macos is tudja olvasni ha egyszer szükség lenne ilyenre.Nálam féltucat ntfs külső adathordozó van használatban, winek, linuxok, okostévék okostelefonok között és soha semmi bajom nem volt még ebből.
Ha a Win alól elég hogy csak olvasod a lemez tartalmát, nem kell ráírni akkor formázd ext-re, a Winre meg tedd fel az EXT2 Volume Managert. Ezzel tudod az ext partíciókat csatolni win alá de csak read módban. Így kárt sem tudsz benne tenni.
Viszont ezzel kizárod magad hordozhatóság lényegéből.Én maradnék ntfs fájlrendszeren.
A KDE partíciókezelő egy Gparted klón gyakorlatilag.
Most Winen vagyok nem tudom a kettőt összehasonlítani de nagyon hasonlítanak. -
válasz
KISDUCK #105975 üzenetére
Szerintem azt írták a fiúk, hogy javítsd a fájlrendszert a Gnome Disksben, viszont ennél fennáll a veszélye, hogy adatvesztésed lesz. Nekem is volt hasonló gondom, de nem veszítettem adatot, ennek ellenére csak saját felelősségre csináld és a fontos dolgokról legyen mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest