-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Rowon #105647 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
Nem is igazán tudok ezzel mit kezdeni.
Nálam sajnos továbbra is megvan, azért idegesítő, mert ilyenkor csak egy reset segít rajta, az meg ugye nem optimális. Nálam lesz akkor valami hw specifikus dolog. Érdekes, már a 21.3 is csinálja, pedig azzal nem volt baj. Sem a Windows, sem a Manjaro(annak más baja van, ugyancsak az Nvidia driver miatt, de az megugorható) nem csinálja, csak az Ubi alapúak. Azt elfelejtettem kipróbálni, ha a nyílt driver marad, akkor mivan.Dißnäëß:
Az enyém is azt csinálja, ha az elején nincs kanóc rajta, akkor nem lesz kép már, csak egy reset. Bár így elnézve ezt a sz@rt, ennek már teljesen mindegy, hogy van e rajta kanóc, vagy nincs...
Ki kéne már hajítani az egészet, és venni egy modernebb gépet. Valamiért ez a gép "elfáradt"...
Tibi:
Én is azt látom, hogy szépen lassan, a rendszerem fele flates progikból áll. Főleg az Ubi rendszereknél figyelhető meg, hogy mennyire le vannak maradva a tárolóban lévő csomagok a flates társaikhoz képest. Persze, hogy használják sokan. Manjaro-n, az AUR-ban engem azért megzavar, hogyha egy szoftvernek van három verziója, három különböző karbantartótól. Meg egyébként is van ott egyfajta káosz. Mostanában a WiFi driveren kívül semmit sem szeretek onnan telepíteni. Utána ki is kapcsolom az AUR-t, de még a Flatpak-et is. Jönnek olyan frissítések, amit fel sem tudok telepíteni, értsd: a rendszer nem tudja feltelepíteni, nem csinál semmit, nincs hiba, nincs semmi, csak ott van. És nem tűnik el.Erre a mostani Plague dologra jó megoldás lehet az SSH mindenirányú kommunikációjának tiltása? Úgysem használom. Én oszt guberálhatom a pam.d könyvtárat, fogalmam sincs. Kicsit komolynak látszott a cikk róla linuxmint.hu-n. Ahogy olvasgattam a ClamAV annyit ér ennek, mint halottnak a csók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Crypto Trade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest