Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz cigam #103206 üzenetére

Nem a Windows mellé, a belső meghajtóra, tettem volna fel, hanem elfogadtam volna a javaslatát, hogy a külső, a Windows-től teljesen független meghajtóra telepítettem volna. Ezt sem engedte.

Eddig nem ezt írtad, de ha ezt szeretnéd, akkor nem a Telepítés Windows mellé opciót kéne választani, hanem a Valami más/kézi particionálást. Nem Calamaris van Mintnél, hanem Ubiquity, de vannak más disztrók, amikben tényleg nehézkesebb a particionálás, de ezek szerint neked nem jön be az Ubiquity, mert logikátlannak találod, ami épp az előbbiek miatt kicsit vicces, no mindegy. :) De egy totál kezdőnek sem biztos, hogy a legelső próbálkozásra teljesen tiszta lesz minden, de valóban érdemes előtte átnézni egy leírást a telepítésről vagy éppen a Rowon által is említett Linux Mint kézikönyvet, ahol részletesen le van vezetve, képekkel illusztrálva a Windowst használók számára a telepítés folyamata. Ha ennyire nem érted a Linux Mint/Ubiquity logikáját, lehet neked sem ártana végigolvasni, mert ha más installhelperhez vagy szokva, akkor segíthet. :K [link]

Ilyen képek segítenek a folyamatban:

Új hozzászólás Aktív témák