- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
dmesg kimenetet nézd át, ott valszeg lesz valami infó a történtekről. Egyébként a Mint-nél is error=remount-ro van ott opciónak a /-nél.
dmesg
dmesg | grep valamiitt a valami helyére írt szóval tudsz szűrni szavakat tartalmazó sorokra.
Smart adatokat meg pl. a gsmartcontrol telepítésével tudsz nézni. Vagy akár egy hdsentinel letöltésével az oldalukról.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
batai15 #58448 üzenetére
Nem tudok olyan disztrót mondani, ami ne tudna magyarul.
lev258: annyit tennék hozzá, hogy a rolling annak jó, aki hajlandó is frissíteni rendszeresen a gépét, meg elolvasni a disztró ezzel kapcsolatos híreit. Aki lusta erre az inkább ne rolling disztrót használjon, mert esetleg pórul járhat egy-egy nagyobb frissítés kihagyása miatt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
grabber #58416 üzenetére
A nagyon népszerűek közül pl. a Linux Mint Cinnamon szerintem teljesíti az elvárásaidat. [https://blog.linuxmint.com/?p=3457]
Egyéb disztrók közül meg bármi, ami KDE környezetet használ.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mirci18 #58286 üzenetére
Lehet, hogy külön van nyelvi csomag a Chrome-hoz, írd be a csomagkezelőbe, ha van olyan, akkor csak fel kell raknod.
A telepítés és társainál a jelszókérés az normális, kb. minden disztrón ilyen a rendszer. Nincs is ezzel baj, sőt, ez így jó.
Kodek packot amúgy kb. 10 éve használtam utoljára, aztán bejött a képbe az MPC-HC, a VLC és az SMPlayer, egyikhez se kellett semmit felrakni. A személyes kedvencem amúgy az SMPlayer, nem rossz a VLC-sem, de nekem mindig nagyon szétszórt volt a menüjének elrendezése.
Cifu: KDE-n erre vannak beállítható / letölthető widgetek. Azokat ismered?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mirci18 #58159 üzenetére
A proci elég gyér és a régi vga is csak igen korlátozottan tud besegíteni film lejátszásban a régi UVD egység miatt, de a disztrók amiket néztél, azok jók erre a gépre. Sőt, esetleg normálisabb felületű Mint verziót is nézhetsz, pl. a Cinnamont.
Magyarra állítani a telepítéskor tudod őket legegyszerűbben, természetesen teljes magyar nyelv van bennük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Qoaltrain #57993 üzenetére
A live rendszer alatt nem találtad, vagy elindítottad a telepítőt miután betöltött a live rendszer, és a telepítő partíció szerkesztője nem látta?
A live rendszer alatt valószínűleg nem csatolta fel magától, ezért nem láttad. Ha elindítod a telepítőt, akkor látni fogod a listában az ssd-t. Magát az ntfs fájlrendszert látja és kezeli is a Linux, fordítva nem megy, Windows nem látja a más oprendszerek fájlrendszereit.
Amúgy ha ezek az első lépéseid Linuxon, akkor csinálhatod azt is, hogy lecsípsz a win7 partíciójából mondjuk 20 gigát ha van szabadon, és arra rakod a Mintet, a Win7 mellé. Úgy megmarad a Win7-is indítható formában.
Valamint vannak a logouton jó cikkek Linux telepítéséről, szerintem fuss át párat.
*szerk jah most látom bios alól sem látod. Akkor ott vagy beállítás, vagy hardveres gond van. Nézd át a sata kábeleket, azokkal szokott gond lenni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #57941 üzenetére
Passz, sosem volt bajom az NM-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szuszinho #57927 üzenetére
Végre közeledünk! A böngésző görgetése nem opencl alapon megy, hanem a grafikus környezet compositorját használja, ami meg opengl-t használ. Végül is Xubuntut raktál fel? Az sajnos ebből a szempontból nem a legjobb, az xfce környezet ezen a téren nem annyira fejlett, mint a komolyabb társai.
Azt tudod megpróbálni, hogy az adott böngészőben kikapcsolod a "smooth scrolling" funkciót.
growler: Debian vonalon még nem fordult elő velem, hogy dist-upgrade kellett volna kernel, vagy bármi normál csomag frissítéshez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szuszinho #57909 üzenetére
Értem. Linuxoknál nem feltétlen problémamentes a dupla vga-s rendszerek kezelése sajnos, szerintem ezzel találkoztál te is. Azért gondolom ezt, mert egyébként magában az RX460 minden gond nélkül működik, én azzal játszok is Linux alatt. Viszont amíg olyan alaplapom volt, amiben volt egy integrált régi Radeon is, na ott voltak gondok, különösen az akkor még létező Catalyst alatt.
Inteles lapokat nem ismerem ebből a szempontból, de nem adnak valami lehetőséget az integrált vga letiltására, ha van rendes vga a gépben? Lehet csak ennyi kellene... Meg még esetleg megpróbálhatsz valami olyan disztrót, ami nem Ubuntu leszármazott.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szuszinho #57903 üzenetére
Igazából nem teljesen világos, hogy melyik gépen mi van. Leírnád egy kicsit bővebben, hogy pl. a szerver gép az milyen, és ott mit szeretnél elérni? Már sok poszt született, de nehéz követni.
Egyébként lehet gui-t rakni szerver gépre, de akkor már egyszerűbb az adott disztró nem szerver verzióját felrakni, mert a végeredmény kb. ugyanaz lesz. A különbség annyi, hogyha te rakod fel a gui-t, akkor tudnod kell, hogy mi mit csinál, milyen egyéb csomagok kellenek még.
Nálunk a cégnél a szerver célra készülő Ubuntus gépekre is normál LTS Ubuntut raktak függetlenül attól, hogy kerül-e rájuk monitor vagy nem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szuszinho #57892 üzenetére
Miért kell ilyen ppa egy szerverre? Mi jön le onnan?
RX460-am van, de vígan használom... Az amdgpu-pro jelenleg kevésbé jó, mint a nyílt driver. Hamarosan jön új Ubuntu LTS, én addig nem bolygatnám a 4.4-es kernelt, meg a kapcsolódó dolgokat.
Neked azt kellene megnézned egyszer, hogy mi van akkor, ha friss telepítést csak a saját csomagjaival használod, nem keversz bele ppa-t. Ha réginek tartod az Ubuntu lts csomagjait, akkor meg inkább vált disztrót.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez ilyen... Utoljára az XP fért el 20 gigán normálisan...
tboy93: ezt javaslom: https://prohardver.hu/tema/linux_abszolut_kezdoknek/hsz_56975-56975.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #57801 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, minden Wines gépen mifelénk az fut. Egyszerűen csak az az 5400-as hdd elégtelen bármire sebesség terén...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #57798 üzenetére
Böngésző, libreoffice, avira antivírus, meg egy filmnéző és egy magától el nem induló Skype, semmi más nem volt a gépen.
A kipucolást arra értettem, hogy futtattam lemezkarbantartót, mert frissítések meg minden meg volt csinálva és defrag előtt amúgy is célszerű... Egyszerűen csak rossz volt használni a gépet, már maga a bekacsolás is elég hosszadalmas procedúra volt neki. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #57794 üzenetére
Rokonék Core i3-as laptopjában ami mindössze 2 éves abban 1TB 5400-as hdd van, rajta Win10. Csak egy böngésző van rajta kb, kipucoltam, töredezettség mentesítettem de mégis olyan szinten lassú, hogy fájdalmas használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #57757 üzenetére
Az AUR-hez és nálunk a CCR-hez is van weboldal, azon keresztül lehet a dolgokat egyszerűen áttekinteni. Kártékony, vagy "vicces" kódot még egyikben sem láttam, max az szokott előfordulni, hogy már nincs jelen a cucc feltöltője és outdated vagy broken lesz a csomag. Ilyenkor valaki át tudja venni, ha akarja.
Ezek a dolgok felett van kontroll, aki nem odavaló dolgot tenne fel, azt egyszerűen kitilthatnák onnan.
tboy93: secure boot ha van a biosban, az ki van kapcsolva? A "gyors rendszerindítás" az le van kapcsolva a Win10-ben?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tboy93 #57739 üzenetére
Legyen kikapcsolva a Win10 esetén a "gyors újraindítás" funkció, mert az "dirty" állapotban szokta hagyni az ntfs partíciót, ami probléma.
Ha csak egy partíció van akkor nem tudom, hogy a Windows át tudja-e méretezni maga alatt a C-t, de külső programnak meg kell tudnia csinálni, legyen az USB-s bootos célprogram, vagy Linux telepítő.A doc, docx, stb. formátumokat elég jól kezeli az LO, itt a cégnél csak ezt használjuk és az előzőnél is csak LO volt. Nagyjából mindent meg tudtunk nyitni meg szerkeszteni, ami kellett. De ezt ki is tudod próbálni most a Win alatt, csak rakd fel az office mellé az LO-t.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tboy93 #57737 üzenetére
Pl. a Mint bármelyik, neked tetsző verzióját nyugodtan felrakhatod. A partíció átméretezést meg tudod csinálni telepítés közben, a VC-re meg van ez, külön letölthető és kézzel felrakható formában: https://code.visualstudio.com/download
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebből a cikkből indultam ki: [link], csak lehet rosszul fogalmaztam. Vagyis a flatpak támogatás kerül be a Discoverbe.
A Discover-rel speciel még nem találkoztam. Chakrának volt egy időben saját flatpack megoldása, de azt később kivették és minden átkerült a pacman alá. Amit majd valamikor cserélnek saját megoldásra. Évek kérdése.Az Uborkával meg nem érdemes foglalkozni ilyen téren, az egy pénzes disztró, a Cannonicalnál arra mozdulnak el, ahonnan pénz van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Frawly #57623 üzenetére
Ez a céges gép, itt szándékosan van Mint. A youtube-dl se igazán érint, mert mindig böngészőből használom.
Egyébként igazad van, de odahaza nem is ilyen disztrót használok. A mesa-ra meg különösen igaz amit mondasz, ott érdemi gyorsulást is tapasztalni a verziók között.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A céges gépen is ez van, bár itt még 15-ös smplayer van a Minten.
A youtube-dl meg ezt írja többek között:
[youtube] Q6DXJCV5TaA: Downloading webpage
[youtube] Q6DXJCV5TaA: Downloading video info webpage
[youtube] Q6DXJCV5TaA: Extracting video information
WARNING: unable to extract uploader nickname
WARNING: unable to extract html5 player; please report this issue on https://yt-dl.org/bug . Make sure you are using the latest version; see https://yt-dl.org/update on how to update. Be sure to call youtube-dl with the --verbose flag and include its complete output.
[youtube] {22} signature length 42.42, html5 player None
ERROR: Signature extraction failed: TracebackMeg még egy rakás sorban folytatódik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátőőő, ezt:
mpv https://www.youtube.com/watch?v=Q6DXJCV5TaA --slang=hu
Playing: https://www.youtube.com/watch?v=Q6DXJCV5TaA
[ytdl_hook] youtube-dl failed, trying to play URL directly ...
[ffmpeg] tls: The TLS connection was non-properly terminated.
Failed to recognize file format.*S nélkül is ez van.
Mondjuk 18.1.0 a hivatalos kiadás, kirakok egy bugreportot emiatt, hogy frissítsék a csomagot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #57613 üzenetére
Ez sem megy, de mondom SMtube alól sem, ami egyébként nem csinál semmit, csak átadja a linket.
SMtube 17.12.0 r8844 van nálam, QT 5.10 és mpv 0.27.0 használatával. Az mpv mondjuk szerintem a rendszerrel együtt jött.
BoB: nincs S betű, de úgy sem megy. Tedd ki ide a linket, ha nálad megy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#04441088 #57582 üzenetére
Dugd rá kábeles netre, majd indítsd el a synaptic csomagkezelőt. Azt hiszem az van alapból a lubuntuban. Ott keress rá a "firmware" nevet tartalmazó csomagokra, és ha olyanokat találsz, hogy linux-firmware vagy linux-firmware-nonfree..., akkor azokat tetesd fel vele, majd indítsd újra.
Ha esetleg nincs synaptic, akkor terminálba:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install linux-firmware
sudo apt-get install linux-firmware-nonfree
reboot*ha a linux-firmware csomag alapból fel van telepítve, akkor nem kell újrarakatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csiki_92 #57565 üzenetére
A KDE alapból "egyszerű" módba van kapcsolva. Valahol a rendszerbeállításokban találsz olyat, ahol át lehet váltani a fullos megjelenésre, ott megkapsz mindent. Csak most nincs előttem és fejből nem tudom melyik az a menü.
Aweriot:
Az egy dolog, de a pdf sem jó nekik? Mit használnak helyette? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #57535 üzenetére
A spect.1 támadásra lesz OS patch az AMD részéről. A spect2-es támadásra microcode ls OS frissítés kell, ezt már szerintem nem fogsz kapni arra a régi procira, de majd meglátjuk. A Meltdown meg nem éritni az AMD procikat.
Mindössze kb. 2 napja jöttek ki a hírek, hogy a specter sebezhetőségeket esetleg AMD cuccokon is ki lehet használni, adj nekik időt a javításra. https://www.cnet.com/news/amd-spectre-affects-processors-chips-intel-arm/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mikoljan #57521 üzenetére
Ez így nem fog menni, mert az üres hely nem része az extended területnek és az a pici (recovery?) partíció is útban van.
Ki kell mentened az SDA5 tartalmát valahová, majd meg kell szüntetned azt, a swap-ot és a pici partíciót is, meg az egész extended területet.
Az után a szabad helyre tudsz létrehozni megfelelő méretű partíció(kat), ahová aztán vissza tudsz menteni adatot.Adatmentésre lehet használni akár a gparted partíció mentő / visszaállító lehetőségét is, de talán célszerűbb a Clonezilla használata, ami csak a hasznos adatot menti és azt is tömöríti, az üres helyet nem tárolja le.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ArthurShelby #57437 üzenetére
Ha fixen bent van a gépben, akkor állíts be neki egy állandó csatolást, egy neked tetsző mappába.
Ez úgy szokott kinézni, hogy a /mnt/valamimappa alá csatolódik a boot alatt, ezt pedig az /etc/fstab fájl csinálja.
Ha érdekel ez a megoldás, akkor mondjuk mit hogyan, csak adjál hozzá nekünk egysudo fdisk -l
kimenetet.stewe2: esetleg tehetsz bele egy olcsó vga-t a HD tartalmak lejátszásához, bár az a proci akkor is gyenge bármire. Add el inkább.
Bici: akkor válts vissza régi bootra, és tedd fel a grub2-t. Abban meg meglesz minden. Vagy szeparáld ki az XP-et gy virtuális gépre...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mire használod az XP-t? Nem lenne egyszerűbb megszabadulni tőle? Gondolj a világbékére...
stewe2: VIA-s cuccért szerintem ne adj pénzt. Úgy csak szívást kapsz a pénzedért. Ilyen kivitelben inkább nézz pl. egy AMD FM2-es lapot, azzal is tök olcsón össze lehet dobni egy gépet, amivel minden téren előrébb leszel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak egy tipp, ha átnyomod a gépet uefi módba, majd bootolsz a win telepítő médiáról, ott az indítás helyreállítás nem tud véletlen uefi-s bootloadert feltenni? Ezt megcsinálod mindkét winnél, aztán már csak újra kell rakni a grub-ot az egyik disztródnál és elvileg menne is minden. Win topicban biztos tudnak erre mondani valamit.
Vagy a grubot rakod újra, ha nem uefi módban indítod a gépet. Lényeg az, hogy valahogy hozd közös nevezőre a dolgokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tarill #57283 üzenetére
Van ami jól megy vele, van ami nem. A működése szempontjából a directx hívásokat fordítja opengl hívásokra. A dx9-es címek jellemzően mennek vele, a dx11-es dolgok azt hiszem már rendesen implementálva vannak, a 12-t még nem igazán kell futtatni vele, azt majd vulkan hívásokra fogják fordítani, de mire ezek meglesznek, az nem kevés idő.
Mostanában nem nagyon használtam wine-t, mert amikkel játszom, azok többnyire mennek alapból is Steamen Linux alatt, de itt meg tudod nézni bármelyik progit vagy játékot, hogy mi a helyzet vele wine alatt: https://appdb.winehq.org/Egyébként van egy fizetős playonlinux cucc is, ami azt csinálja, hogy a játékhoz letölt neked előre bekonfigurált, megfelelő verziójú wine-t és azzal futtatja a játékot v. programot (persze neked kell hozzá az eredeti telepítő média valamilyen formában). Ilyenkor magától leszedi azt is, ami esetleg még kell neki mint visualc++, .net meg egyéb csomagok. Sima wine esetén ezeket neked kell megtenni.
Lathronos: a POL nem ehhez kapcsolódik, mert ha egy Wine verzióval jól megy valami, akkor az jellemzően a későbbiekkel is. A POL akkor jön jól, ha nem szeretnél winetricksel vacakolni a kellő cuccok beszerzéséhez, meg a wine egyéb beállításaival vacakolni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tarill #57280 üzenetére
Igen, ezzel többen is vagyunk így.
Az utóbbi 1-2 évben sok minden fejlődött a játékok terén. Először a SteamOS megjelenése kavarta fel az állóvizet, azzal főleg kisebb indie játékok tömege lett elérhető mert azokat könnyű portolni, aztán elkezdtek változni a grafikát érintő problémák is.
Lassan átveszi az X kiszolgáló helyét a Wayland ami sokat fog számítani, valamint a driveres kérdések is sokat javultak. Anno nem volt grafikus felület a Radeonok beállításához mikor elkezdtem Linuxozni 2008 körül, meg nem lehetett p. image scalinget állítani mert egyszerűen nem volt rá lehetőség, most meg már ott tartunk, hogy az AMD egy orbitális méretű patch keretében költöztette be a driverének nagyját a kernelbe ebben a hónapban...Hogy mi lesz a vége ezeknek a dolgoknak azt nem tudom, lehet sosem lesz "gamer" Linux annál jobban mint amilyen most a SteamOS, de addig is ott a dualboot lehetősége...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tarill #57274 üzenetére
Léteznek fizetős Linuxok is amik mellé rendes supportot is kapsz, de a nagy többségük ingyenes. Ezek a fizetősek jellemzően komoly céges környezetbe vannak szánva. Pl. ott van a Novell fejlesztette Suse Linux ami fizetős, de a ugyanakkor az openSuse meg ingyenes otthoni disztró.
Amúgy ha kíváncsi vagy a nem Debian / Ubuntu ágon létező disztrókra, akkor az openSuse egy jó cucc, amit érdemes megnézni, a Novell jól összerakta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
totron #57266 üzenetére
Jah, stabil verzióval nézném meg. Amúgy Debiannal időnként nem egyszerű. Van, hogy egy-két komolyabb bug egyszerűen nem kerül javításra, ezért is hagytam el anno a Debian KDE vonalat, és kerestem olyan disztrót, ahol a KDE-s csomagokat is frissítik. Az nekem nem volt szimpi, hogy két főverzióval régebbi KDE-t ad a Debian, mint mindenki más. Abban az időben ráadásul még bugos is volt amit csináltak...
Akkor is vannak gondok, hogyha a krunnerből indítod?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #57041 üzenetére
Csinálj egy új szövegfájlt valamivel, nevezed el ahogy írtam és másold bele amit írtam. Aztán csináld meg a chmodos lépést és kész.
Ha mindent jól csináltál, akkor egy ./dpms.sh parancsra lefut a script és állítja a fényerőt, ha nem, akkor kiírja mi a gondja. Ha lefutott, akkor már be tudod adni a parancsikonnak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #57038 üzenetére
Pipáld be, hogy termiálban fusson. De az lenne a célszerű, ha helyette csinálnál egy dpms.sh fájlt ami így néz ki:
#!/bin/sh
sleep 2
xset dpms force...és ezt a fájlt add be a Parancs: mezőbe.
szerk:
chmod +x dpms.sh
parancs kell hozzá, hogy le is futhasson a script.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #57023 üzenetére
Ezeket a dolgokat nem kézzel kell feltenned. Van olyan csomag, hogy microcode update, az tartalmazza ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest