- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hintalow #84559 üzenetére
Jah, hogy ez egy dumpster gép!
Nézd meg, hogy az a wifi kapcsoló nem tiltotta-e le a bedugott wifit is, ezzel a paranccsal:
rfkill list all
Ha igen, akkor próbálhatsz egy unblock-ot:
sudo rfkill unblock all
Ha még mindig nem jó, akkor mikor bedugod a sticket, akkor nyiss egy terminált, és add ki ezt a parancsot:
sudo dmesg
majd az utolsó pár sort ami a stick csatlakoztatásakor került be, azt másold be pls.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hintalow #84555 üzenetére
Elvileg egy Ralink RT2800USB chip van abban a wifiben.
Feltételezem, ez a 20.3-as Mint kiadás. Van benne olyan, hogy driver manager, először nézz be oda, hogy mit lehet bekapcsolni, hátha csak engedélyezned kell a ralink firmware-t.Viszont egyelőre ne próbáld meg telepíteni azt a 2016-os drivert! Helyette nézzük meg, hogy mi a helyzet. Nyiss egy terminált, és írd be ezt, majd pedig a kimenetét másold be ide:
inxi -Fxxx
Ha az inxi program nincs fent alapból, akkor először telepítsd fel a szoftverközpontból, ( nyilván valamilyen netet kell adnod hozzá a gépnek). Meg ha már ott vagy, keress rá a ralink szóra és nézd meg, hogy van-e valami ilyen: firmware-ralink
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #84545 üzenetére
TL : DR
tvamos: jó kérdés. Akár nV driver gond is lehet, franc tudja. Utána kell nézni a játék fórumában, meg redditen is szoktak lenni ilyen témák.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tvamos #84538 üzenetére
Amikor a protonnal nem megy, akkor még a Proton-GE -t érdemes kipróbálni, azt kézzel kell telepíteni a steam-hez, nem bonyolult. https://github.com/GloriousEggroll/proton-ge-custom/releases
De a látott 1-2 friss protondb-s report alapján valamit elszúrtak az EAC-nél a játékban, mert az egyébként megy Proton mellett.moleculez: htop
fatpingvin: én játszok, már szinte csak Linux alatt. Azért van a drága gép, hogy szórakoztasson.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84506 üzenetére
Az efi bája ott bukott el nálam, mikor az aktuális W10 éves frissítés rendre felülírta a prioritás beállításokat és utána kézzel kellett visszaraknom a bootválasztót, mert különben csak a Windows indult...
A többi dolognak meg számomra semmilyen előnye nincs, szóval maradt a grub. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84501 üzenetére
Én még mindig nem ültem fel az UEFI vonatra, így ez a sok vacakolás sincs.
Pedig kénytelen vagyok egy céges progi meg az a csodálatos OneDrive miatt W10-et is tartani a gépen.
zoltanz:
Azt inkább a Steam Deck hozza el. Irodai környezetben hiányzik az a fullos csomag, amit az MS kínál. Igaz egyik megoldása se hibátlan (sőt), de mégis sokaknak csábító, már csak azért is, mert nem is ismernek mást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szucstom #84472 üzenetére
Úgy értem, egy boot erejére próbáld meg a legacy módot, hogy egyáltalán rendben van-e a telepítő.
Esetleg még megnézhetsz egy korábbi telepítőt: https://osdn.net/projects/manjaro-archive/storage/ -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sh4d0w #84387 üzenetére
De akkor miért nem dobják a csomagot a kukába? A testingben lévő kliens sem működik...
Egyébként ezzel Lubuntu alatt is gondom volt bár ott friss szokott lenni, de egy esetben forrásból kellett friss klienst fordítanom és feltennem az adatmentős gépre mikor változott a OneDrive API. Akkor ott hiába írtam a csomag karbantartójának jelezve az elavultságot, egyáltalán semmi választ nem kaptam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, tavaly év végén jeleztem nekik a bugreport oldalukon, hogy egyik Debian által szolgáltatott OneDrive csomag se működőképes, mert akkor éppen megváltozott a OneDrive API és kellene frissíteni hozzá a csomagokat... 0 válasszal és 6 hónappal később eljutott oda a helyzet, hogy megemelték a súlyosságát a bugreportnak "serious"-ra, de továbbra sem került be működő, frissebb verzió a Debianba.
Én nem látom a logikát ebben, se azt, hogy ez így miért jó. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
artru60 #84382 üzenetére
Hy,
Kellene nézni egy dmesg vagy journal kimenetet az esemény körül, ott valszeg látnánk valami magyarázatot a jelenségre. A téma összefoglalóban találsz sok infót a hibakereséshez, tedd be az eredményt ide és ránézünk. Ha hosszú, akkor pl. pastebinre tedd fel és azt linkeld be.
zoltanz: ezt nehéz megszokni a Debianban, hogy a rendszer stabilitására ki nem ható csomagokból is ősi verziókat tartanak. Az SMPlayer is kapott egy rakás Linux specifikus fejlesztést a 20-as verzió óta ami lassan 2 éves kiadás, de ők még a testing ágon is régi verziót adnak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #84364 üzenetére
Memory leak-ről nem tudok, de az igények növekedése minden mai böngészőre igaz, mióta több szálon dolgoznak. Bár ez leginkább ram fogyasztásban jelentkezik. Persze ha kevés a ram a gépben, akkor jól jön, ha nem hdd van a rendszer alatt, hanem ssd.
sh4d0w: igen, úgy pontos.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jelentem, a most kiadott 101-es Firefoxban végre megjavították az RDD homokládát, újra lehet használni a VAAPI-t!
Csak kb. 3 hónapba telt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
swoody #84299 üzenetére
Egy használt Androidos tabletet adj neki inkább, még azzal is jobban fog tudni netezni.
Volt ilyen gépem hasonló célra, de az évek alatt annyival nőtt a netezés cpu igénye, hogy nincs már értelme P4 kategóriás gépet erre beállítani. Neked is csak kínlódás lesz, meg neki is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
KISDUCK #84240 üzenetére
Ha Ubuntu fan vagy, akkor POP! OS
Ha nem, akkor pedig Manjaro.
*ha a játék nem natív Linuxos játék, akkor engedélyezni kell neki a protont (steamplay) a steam-ben először. Ha valami extra igénye van, akkor meg ott van a proton-experimental a steam-ben, meg a Proton-GE, külső forrásból. Infót a protondb-n találsz a játékokról proton alatt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tonyrulez #84236 üzenetére
Manjaro ami csak picit van lemaradva Arch-tól rolling téren, az még úgy sem borult meg, hogy lassan 2 éve konstans a testing ágon vagyok, ráadásul két gépen is.
Csinálom ezt azért mert játszok a gépen és szeretem, ha friss a mesa meg minden.Wait4it: ha cég vagy és pl. szolgáltatást nyújtasz, akkor neked egy olyan oprendszer kell, amivel tervezhető az élet. A nem rolling, LTS kiadások pont erre valók. Van ahol ez miatt álltak át Debianról Ubuntu LTS-re, mert az naptári napra előre tervezhető. Azt hiszem a Google volt ez a cég.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mai vga-k böngészés közben passzív hűtéssel mennek, ha úgy állítod be akkor a procihűtő is. Ha jó a gépház, akkor a házhűtők alig vagy semennyire nem hallatszanak ki, szóval könnyen lehet olyan gépet építeni ami kussban van, de mégis alkalmas másra is xls táblák töltögetésén túl.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #84222 üzenetére
Én is AMD-s vagyok, de ott sem minden fasza. RDNA1-2, azaz RX5000-es szériától fölfelé még mindig gond van a firmware szinten, ami abban nyilvánul meg, hogy kicsit igényesebb játék (Cyberpunk, World War Z) alatt random összeomlik a megjelenítés és egyetlen lehetőséged átlépni konzolra majd ott újraindítani a gépet. Dolgoznak rajta, de ez csaknem állandó probléma volt az elmúlt 2 évben.
A GCN-es kártyák, azaz az RX5000 előttieket ez nem érinti, azok beton stabilak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #84220 üzenetére
Alapvető felhasználásra is gyakran elégtelen sajnos. Előző cégnél 2 monitor kezelése sem ment vele, pedig már akkor sem új kártya volt a gépben. 2 monitor meg eléggé kell, ha mondjuk programozó vagy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sisi22 #84160 üzenetére
Nem bejelentkezési képernyő!
A hatályos GDPR szabályozás előírja a weboldalaknak, hogy tájékoztassanak (és bele tudj szólni) az oldalon használt cookiek-ről, amik a gépedre kerülnek a weboldal használata során.
A bejelentkezés dolog csak azért van ott, mert ha már van YT fiókod akkor ezeket a beállításokat áthúzza onnan.
De ez mind le van ott írva, tedd át a nyelvet magyarra az "EN" gombot megnyomva.
Amúgy ez erősen OFF topic, jó lenne kerülni és Linuxal kapcsolatos témáknál maradni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #84123 üzenetére
Az ez irányú tapasztalataim már régebbiek, de az elején jó ideig Debianoztam, viszont a testingtől nálam is volt, hogy meghalt, vagy dependencia problémák voltak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Can SteamOS and Steam Deck make Linux mainstream?
Bírom ezt a The Linux Experiment csatornás arcot. Korrekt módon és alaposan beszél a témákról.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bréking, az nVidia nyílt forrásúvá tette a driverének kernel modulját, úgy ahogy az AMD is csinálja!
Ez nem a komplett drivert jelenti és ebben a formában nincs is kész, nem támogat még túl sok kártyát. Viszont meglepő módon várnak patcheket külsős emberektől is! Rövid vidi a témában: [link]Ebből idővel a nouveau driver fog profitálni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem nem. Sok kínlódással jár, ha Debian alatt friss csomagokat szeretnél, amik a játékhoz kellenének.
Azt javasolnám, hogy inkább a Manjaro-val próbálkozz, ahogy nézem könnyű rá feldobni a tryinity-t és hát alapból is egy igen gyors disztró, friss csomagokkal. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83749 üzenetére
Azok csak tájékoztató jellegű warningok. Most már elvileg van mcedit-ed ami jah, az mc része. MC-n belülről is indítható a szerkesztés gombról, vagy ahogy a nano-t indítottad terminálból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83743 üzenetére
Az /etc/nanorc fájlt ha megnyitod nano-val, akkor találsz benne egy ilyen sort:
# set softwrap
Töröld ki az első két karaktert, majd mentsd el. Ez bekapcsolja a sortörést az ilyen fájlnál, ahol nem használnak sorvége karaktert valami okból.
Ugyanakkor a nano helyett szerintem az mcedit progival előrébb lennél, ott pl. rögtön menüből állítható a sortörés, de ha jól látom alapból is be van kapcsolva 72 karakter hosszal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83721 üzenetére
SSH + Putty használata Windows alól, szerintem nézd meg ezt a videót: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83691 üzenetére
Ha rendszerfájlokban szeretnél szerkeszteni, akkor inkább tanuld meg a bash egyébként tök egyszerű használatát, mert GUI alól szerkeszteni dolgokat a mögöttes ismeretek hiányában elég veszélyes.
*De egyébként kvázi bármi disztrót felrakhatsz egy pendrivera, csak annyi legyen, hogy a bootloader is a penre kerüljön. Biztonság kedvéért a telepítés idejére húzd le az ssd-t a gépről. Valami lightweight disztrót próbálj meg, pl. Mint XFCE
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83689 üzenetére
SSH-n keresztül lépj be és ott azt csinálsz, amit akarsz: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csináltam egy összehasonlító logout cikket, Cyberpunk 2077 alatt végigmértem két AMD vga-t. Manjaro és Win10 alatt különféle beállításokban. [link]
Meglepő módon volt, ahol gyorsabb volt Manjaro alatt a játék, pedig Proton-on keresztül fut.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #83661 üzenetére
Igen. Ez a 65 fok közelében sincs a "meleg"-nek.
Ami számít, hogy a gyári dolgok helyett normális pasztát tegyél a procira, ami évek múlva se szárad ki. Pl. Artic Cooling MX-4, olcsó és fasza.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez csak azt jelenti, hogy frissítéseket nem kap az a kernel augusztustól, de működni továbbra is fog. Viszont addigra lesz új, akár rövid élettartamú köztes, akár LTS kernel amit majd fel tudsz telepíteni úgy, ahogy az 5.13-at is feltetted. Az 5.10-es és az 5.15-ös kernelek LTS kernelek jelenleg.
Nálam Manjaro-n pl. 5.17-es kernelnél tartunk. Egyébként igen, az 5.4 után elég sok AMD specifikus újítás jött az újabb kernelekkel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Visszajött hozzám olyan kb. 2 év után a régi laptopom. Mint 20 van rajta, engedve volt az auto frissítés. Most azért jött vissza, mert ki-be kapcsol a gép... Meg volt törve a tápkábel, megoldottam.
Viszont bootolni nem tudott, csak a prompt villogott, meg tekerte a vinyót. Gyanús volt, hogy a grub recovery menüje tele van különféle kernelekkel, ki sem fértek a képernyőre annyi volt fent.
No az történt, hogy 14.6GB méretben a letöltött és telepített kernelek felhalmozódtak, nullára csökkentve a tárhelyet a root-ban.
Most recovery terminál alól csinálom az apt autoremove-ot, de minden egyes kernel eltávolítása után újragenerálja a grub-ot meg az initrd-t és mivel van fent vagy 50 felesleges kernel, így még egy darabig csinálni fogja.
Úgy rémlik, hogy ezt a kernel "felszaporodást" valamelyik Debian főverzióban is láttam, de azt hiszem már kezelték valahogy. Most majd ha életre kel a gép, akkor lefrissítem a legújabb mintre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Look at Linux from 20 Years Ago - OpenLinux Installation & Overview
Caldera-féle OpenLinux, KDE 1.1.1-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #83549 üzenetére
Nem tudom, eddig nem találtam. Bár túl alapos keresést nem is végeztem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #83547 üzenetére
Debian 11 alatt már nincs wicd, python2 függőségek miatt kivették a csomagok közül. Jobb google találatot nem láttam, így felraktam a gnome-os managert, csak pár csomagot húzott be.
sh4d0w: jeah, ezzel nem tudok birokra kelni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lefrissítettem egy LXDE-s Debian 10-es laptopot. 2016 óta Debian van rajta, mindig frissítve. Eddig ment az auto update a normál csomagokra, de most az egyik csatornát nem érte el a neten, így megállt a folyamat.
Megcsináltam, frissítem, minden oké. Nézem, még vagy 550 csomag vissza van tartva, meg már bejött az új Debian háttérkép, friss kernel... Na mondom akkor uccu neki dist-upgrade. Lemegy, bootol, minden frankó. Net nincs.
Na az történt, hogy az LXDE alól a frissítés valahogy eltüntette (vagy megszűnt?) a hálózat kezelőt. A megoldás az lett, hogy kábeles netről fel kellett rakni a networkmanager-gnome csomagot, aztán tolni egy restartot és utána már be lehetett állítani a wifit, magától megjelent a beállító ikon a tálcán hozzá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibor23 #83523 üzenetére
Azt ne így keresd. Mikor van egy cucc a kezedben, akkor tudod mi van benne és rá tudsz keresni, hogy melyik kerneltől támogatott. A gond az, hogy gyakran több belsővel is gyártják ugyanazt a cuccot, kívülről meg sem mondod éppen mit raktak bele.
Most itt vagy megpróbálod a fordítást amit linkeltem, vagy veszel valami régi cuccot. Én még mindig a teljes újrarakást / frissítést javaslom ezek helyett.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moongoose #83510 üzenetére
Kétlem, hogy azzal a procival olyat csinálsz, amivel ki is használnál 16GB ramot. Mondom ezt úgy, hogy az egyik gépemben 32GB van, mert akkor éppen olcsón kaptam jót.
A sok ramnak akkor van értelme, ha pl. kódot fordítasz, vagy olyasmit játszol, mint a Galactic Civilizations 3, ami simán eszik 10GB fölött ramot.
A kicsit jobb proci és a +4 szál az inkább érezhető, akár pl. böngészés közben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibor23 #83501 üzenetére
Az a gond, hogy le kellene fordítani a drivert és a lefordítottat telepíteni, az eszközön. Annyit tudunk a google alapján, hogy ez a cucc Linux kernelt futtat, azon pedig Enigma2 gui megy. De ezen túl hogy mi vagy mi sem, azt nem tudom. Mondjuk legalább egy kernel verziót nézzünk meg,
uname -a
parancs kiírja.Itt van a driver fordítási és telepítési leírása Debianra. Talán segít. [link]
Ha nem, akkor B terv venni egy régebbi USB-LAN átalakítót. A 8152B elvileg a 3.10-es Linux kerneltől (2013) támogatott, így ha annál régebbi kernel van ezen a kütyünk, akkor az azért szívás, ami tényleg megérne egy teljes újrarakást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
headhunter #83491 üzenetére
Kicsit mintha Sheldon tanítaná Penny-t a BBT-ban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #83467 üzenetére
Az hogy tud róla, az nem azt jelenti, hogy ismeri is a Linuxot. Én is hallottam róla az Ubuntu 8.04 előtt, de amíg nem olvastam a cikket a beszélő Ubunturól és néztem meg mi az, addig igazából nem sok fogalmam volt a Linuxról. Ergó Windows volt a gépemen, nem is láttam mást sehol akkoriban.
Bici: nekem meg van egy ma is fasza Canon scannerem, amit csak Linux alatt lehet használni, mert XP után nem adtak ki rá drivert és már Win7-en sem megy. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #83414 üzenetére
Érdekes, eközben a protondb-n meg ott egy adag ember, akinek ment a World of Tanks. Én amúgy átmentem War Thunderre a WoT után mikor rájöttem, hogy a T6 felett szándékosan veszteségesek a tankok... A WT-t kicsit könnyebb beüzemelni Linuxon.
ubi, megint pihire fognak küldeni.
Empátia please.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kacsasült #83391 üzenetére
Az Ubuntu 8.04 körül próbáltam először Linuxot. Fasza volt meg minden, de pl. AMD kártyával azért voltak gondok driver téren, így jó ideig csak dualboot volt nálam.
Szerettem a Windowst is használni, XP, W7 még fasza volt. Aztán a 8-cal számomra nem elfogadható irányba mentek azokkal a csempékkel... Majd jött a 10 aminek a bloatware mentes ltsc verzióját még megtartottam dualbootban egy-két munkával kapcsolatos célprogi miatt, de lassan két éve már csak Linuxozok. A 11-et ki is hagytam.Veszettül gyors a Manjaro, a grub-tól számított 2 másodperccel később már a Firefoxot látom a képernyőn. Én KDE fan vagyok, az meg nagyon produktív környezet, ilyet távolról sem tud nyújtani a Windows. Ráadásul aktívan játszom és ma már ez is elég fasza Linux alatt. Egyszerűen jobb érzés Linuxot használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sinkapeter #83388 üzenetére
És tényleg ott van!
Viszont magától csinálta a kellő csomagok letöltését, mert én még ebben a menüben sosem jártam.
Gy.k. a Manjaro lett az új kezdőbarát disztró, ha progresszív disztróról van szó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akinek a Firefox 98 alatt gondok vannak a videók lejátszásával, az érintett ebben a bug-ban: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1751363
Az "RDD homokládában" van egy hiba, ami miatt nem megy a VAAPI-s hardveres gyorsítás de mellesleg azzal is jár, hogy a nem működő videó lejátszás kísérlet közben (facebook, youtube) megtölti a
/home/felhasználód/.mozilla/firefox/Crash Reports/pending/
mappát elküldetlen hibajelentésekkel, 1-2 óra alatt több GB adattal.A probléma ideiglenes megoldása a VAAPI hardveres gyorsítás kikapcsolása ennek a kulcsnak a "false"-ra állításával az
about:config
oldalon:media.ffmpeg.vaapi.enabled
*a felhalmozódott hibajelentések nyugodtan törölhetőek kézzel
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes (angol) videó arról, hogy az Ubuntu miért nincs már a javasolt disztrók között. Én meg kb. ugyanazt az utat jártam be Linux téren, mint ez a srác, szintén az Ubuntu vonzott be a Linux világába anno.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #83321 üzenetére
Mikor ezt a korszakomat éltem, akkor én is terveztem a T-S paraméterek alapján dobozt a WinISD progival. Megépítettük, rendes anyagból. Aztán borzasztóan szólt.
Végül random átépítve egy extra deszkával alagutat képezve jó lett. - a hiba abban volt, hogy a bóvli MNC Eclipse I széria hangszóróira volt pénzem... No de ez már más topic.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moongoose #83303 üzenetére
Asus Xonar hangkártyákat nézd meg. Nekem DX-em van, fasza és ezt úgy mondom, hogy egy A osztályban működő JLH kapcsolású erősítőm megy róla mindenféle EQ nélkül, teljesen naturálban.
De van a Xonarokból olyan is, amiben még az OpAMP-ot is cserélgetheted a neked megfelelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest